≫ 

Kako da se ponovo zaljubi u vas: Sitnice koje će rasplamsati vašu ljubav

Da bi veza bila zdrava i odnos funkcionalan, potrebno je da ima više uspona nego padova, kažu stručnjaci za veze

  • 0
ljubavni par, zaljubljeni, zaljubljenost, devojka i dečko, muškarac, brada Foto: Shutterstock

Iako mnogi smatraju da je zaljubljenost osećaj koji traje određeno vreme, te da ona kasnije prelazi u ljubav, koja vremenom nastaje da raste i učvršćuje se, realnost govori da to baš i nije tako.

Muškarci se, kažu stručnjaci, vremenom sve više zaljubljuju u svoje partnerke, pa bi, ukoliko osetite da to nije tako, trebalo da imate "keca u rukavu" i naučite kako da stari plamen ponovo rasplamsate.

1. Podsetite ga na lepe trenutke iz prošlosti

Da bi veza bila zdrava i odnos funkcionalan, potrebno je da ima više uspona nego padova. Svakako je prirodno da u vezi bude obe stvari, ali i kada naiđe loš period, važno je da ne zaboravite ono što vas veže i trenutke koji su lepi.

Podsetite vašeg partnera na zajedničke anegdote, događaje i planove i prisetite se šta je to što vas je privuklo jedno drugom i što vas, sigurno, i sada veže.

2. Probajte zajedno nešto novo

Ako zajedno uradite nešto novo, velike su šanse da će vas to zbližiti. Probudićete avanturistički duh i pronaći ćete nove teme za razgovor, što će vas podsetiti zašto ste odabrali jedno drugo.

Jedan od najboljih načina za postizanje cilja jeste da ste zajedno uzbuđeni oko nečega što iščekujete.

3. Napravite mu iznenađenje

Sve što znate o vašem partneru, njegovim navikama, o tome šta voli, a šta ne, može vam poslužiti da napravite iznenađenje za svog partnera.

Ukoliko na ovaj način poradite na vašem odnosu, vaš partner će se svakoga dana sve više zaljubljivati u vas, jer će znati da ga slušate i da vam je stvarno stalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA