Ovo je proveren način da saznate da li ima devojku: Zavirite mu u kupatilo

Zašto bi muškarac u svom kupatilu imao kompletnu liniju za negu farbane plave kose?

  • 0

Klip jedne Rejčel, koji je vrlo brzo po objavljivanju postao viralan, zaslužan je za to što sada svaka žena vrlo lako može da "provali" da li je muškarac sa kojim se viđa zauzet.

Najlakši način za to jeste da zavire u njegovo kupatilo.

Rejčel, devojka koja je pokrenula ovaj trend, naišla je na pregršt stvari pri prvoj poseti doma mladića sa kojim se viđala. U galeriji ispod uverićete se da ove proizvode koriste isključivo devojke, i to farbane plavuše!

Prateći Rejčeline savete, žena po imenu Suhei Li je uradila upravo to i u tuš kabini momka sa kojim se viđa pronašla neke ne baš tipične muške stvari.

Pronašla je ono za šta se veruje da je "njegov" i "njen" brijač, zajedno sa šamponima i balzamima za kosu, kao i pilingom za telo.

Suhei je rekla da ovaj dečko ima sestru, ali njegova sestra ne živi u istom gradu, tako da nije bila ubeđena da su ove stvari njene.

Suhei je za BuzzFeed izjavila kako je se sa ovim momkom viđala nekoliko nedelja, ali da je počela da primećuje da, kada god je sa njom, svoj telefon stavlja na "ne uznemiravaj" režim. Nakon što je ideju dobila od Rejčel na TikTok-u, Suhei je prvom prilikom kada je posetila njenov stan pogledala tuš i imala šta da vidi. U komentarima su joj svi govorili kako definitivno ima devojku. Suhei je ubrzo raskinula vezu i poručila svim devojkama da odmah provere ukoliko sumnjaju na ovako nešto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA