≫ 

23 godine skladnog braka: Viktorija i Dejvid Bekam otkrili tajne svoje ljubavi

Bračni par je u više navrata istakao da je njihova ljubav bila na prvi pogled

  • 1
Dejvid i Viktorija Bekam Foto: Profimedia/Abaca Press

Jedan od najpopularnijih bračnih parova na javnoj sceni svakako su Viktorija i Dejvid Bekam. Njihov ljubavni odnos uvek je nailazilo na oduševljenje ljudi, jer su i pored raznih turbulencija i dalje ostali zajedno.

Dejvid i Viktorija 4. jula ove godine proslavljaju 23 godine braka, čime čine jedan od najdugovečnijih slavnih parova.

Bračni par je u više navrata istakao da je njihova ljubav bila na prvi pogled. Čim ga je ugledala, rekla je Viktorija, poželela je da sa njim provede ceo život.

Viktorija kaže da je zahvalna što su se upoznali dok su još bili veoma mladi, jer su tako imali priliku da zajedno odrastaju i prolaze kroz najrazličitije situacije.

Viktorija i Dejvid su više puta govorili o tajnama svog braka, a mi smo za vas izdvojili četiri koje bi svi trebalo da primenimo.

1. Priznavanje grešaka

Dejvid je u skorašnjem intervjuu naglasio da je pravio greške i da je veoma važno priznati ih sebi i partneru. To je on i činio i trudio se da jedno te isto ne ponavlja kako ne bi dovodio brak u krizu. Isto tvrdi da praktikuje i njegova žena.

2. Oživljavanje romantike

Karijere su im naporne i zbog njih mnogo putuju, pa se dešava da nekada i nedeljama ne vide jedno drugo. Ipak, kada se ponovo spoje, trude se da prvo obezbede vreme za decu, a da onda odvoje nešto vremena i za sebe, odnosno za neku romantičnu večeru ili dobar film.

3. Dele obaveze

Viktorija je na Forbsovom samitu pohvalila svog muža kako joj pomaže da uskladi karijeru, kućne poslove i brigu o deci.

4. Zajedno se zabavljaju

Jedna od tajni dugog, uspešnog braka, kako je otkrila bivša pevačica i modna dizajnerka, jeste zabava. Viktorija kaže da se ona i Dejvid trude da uvek pronađu vreme jedno za drugo. Često voze bicikle zajedno i idu na časove plesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    20. jun 2022 | 23:06

    Prosto. Kad god bi on oybiljno poceo da svrlja, ona bi se porodila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA