≫ 

Nikol Kidman i Kit Urban zajedno su 15 godina, a njihov savet za uspešan brak je jednostavan

Kidmanova kaže da se stalno pita da li je neka odluka koju donosi dobra za njih

  • 1
Nikol Kidman, Kit Urban

Nikol Kidman i Kit Urban; Foto: Profimedia/Abaca Press

Glumica Nikol Kidman upoznala je Kita Urbana 2005. godine i oboje su se zaljubili na prvi pogled. Pevaču su bila potrebna četiri meseca da skupi hrabrosti i pozove Nikol, piše Brightside.com.

Urban je 2006. godine iznenadio Nikol usred noći za njen rođendan, kada je došao ispred hotela u kojem je bila, sa buketom cveća. Tada je osetila da će se udati za njega.

Mali znakovi pažnje i pozitivna interakcija među partnerima koja pokazuje da je vaša energija i dalje fokusirana na ljubav su ključne za osećaj zadovoljstva u vezi.

Podrška je možda i najvažnija u braku. Samo nekoliko meseci nakon stupanja u brak, Urban je otišao na rehabilitaciju zbog zavisnosti od alkohola, a Nikol je bila sve vreme uz njega.

Tajna njihovog uspeha je i vreme koje provode zajedno. Kada ne rade, provode mirno vreme u svom domu u Nešvilu gde su u potpunosti okrenuti porodičnom životu.

Nikol je jednom prilikom podelila svoj najveći savet za uspešan brak, a to je da nikada ne treba da prestanemo da doprinosimo odnosu i da stalno treba da se pitamo "Da li je ovo dobro za nas".

Ključna stvar koju možemo da naučimo od Nikol Kidman i Kita Urbana, a s ovime se slaže i nauka, jeste da su najvažnija dva faktora za uspešan brak: zdrava komunikacija i timski rad, kao i poverenje i poštovanje između bračnih partnera.

Video: Defile svetskih zvezda na crvenom tepihu Oskara: Nikol Kidman, Kristen Stjuart, Bili Ajliš,...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasar Tastine

    8. decembar 2022 | 22:40

    Neverovatno, svi niski muskarci su ocarani visokim zenama!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA