Udavala se i razvodila 10 puta, a 28 muškaraca ju je prosilo: I dalje čeka gospodina pravog

Iako je trenutno u ranjivoj fazi, jer je skoro raskinula dugu vezu, ova žena priznaje da će uskoro biti spremna za novu ljubav

  • 8
Monette Dias Foto: Facebook/Monette Dias

Monet Dijaz (52) je samohrana majka i zvezda popularne američke emisije "Zavisna od braka". 

Naime, Monet je na "ludi kamen" stala čak 10 puta i jednom je bila pred brakom, ali su otkazali veridbu pred samo venčanje. Kako kaže, svaki put je mislila da je pronašla čoveka svog života.

Emisiju "Zavisna od braka" Monet je snimala zajedno sa dečkom Džonom, ali je njihovoj ljubavi došao kraj.

- Raskid sa Džonom je težak i tužna sam jer ga volim, ali svađa koja nam se dogodila potvrdila je da on nije pravi izbor za mene - rekla je Monet.

Iako je trenutno u ranjivoj fazi, Monet priznaje da će uskoro biti spremna za novu ljubav.

Monette Dias Foto: Facebook/Monette Dias

- Trenutno bih rekla da ne tražim muža broj 12, ali posle dva meseca oplakivanja raskida, verovatno ću biti spremna. Imam snage i volje i nadam se da ću jednog dana imati dobar brak - istakla je ona, a prenosi Insider.

Njena sestra Marsi, koja je u braku 38 godina, kaže da se nada da će Monet pronaći ljubav svog života.

- Kada se Monet udavala drugi i treći put, nisam brinula da nešto nije u redu sa njom. Ali kada se udala deveti i deseti put i razvela, a onda upoznala nekog drugog, počela sam da se pitam da li će ikada naći pravog - rekla je Marsi.

Inače, Monetin prvi suprug je bio njena srednjoškolska ljubav. Drugi je bio jedna od dve velike životne ljubavi, a za njega se udavala dva puta, kao i za svog šestog muža. Deveti muž je, kaže, bio veoma harizmatičan, a posle njega se udala za muškaraca kojeg je poznavala od osnovne škole...

- Tačno je da se lako zaljubim, ali ne žurim sa odlukom kada je reč o udaju. Do sada sam bila verena čak 28 puta, ali nisam pristajala svaki put - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    22. jun 2022 | 12:36

    Polako,zivot je pred tobom...

  • Boban

    22. jun 2022 | 12:50

    Američka Nataša Bekvalac

  • Mlj1228

    22. jun 2022 | 14:16

    Mnoge žene traže pravog muškarca, a u stvari, na njima je sve lažno! Počev samo od glave; kosa, koža, obrve, usne ! Zatim, lažne grudi, lažni nokti, lažna "zadnjica i prednjica", pa čak i lažna nevinost?! Što je najgore u svemu tome, što su muškarci dežurni krivci za sve?!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA