≫ 

Blizanački plamen: Šta nam određena osoba znači u životu i koja osećanja budi u nama?

Iako srodne duše i blizanački plamen mogu izgledati slično, oni imaju jasne i definitivne razlike koje ih čine jedinstvenim

  • 1
Ljubavni par, ljubav

Foto: Pexels

Neki ljudi ceo život traže svoju srodnu dušu, tu osobu za koju, kada je prvi put stretnu, jednostavno znaju da je prava.  Ali da li ste se ikada zapitali da li postoji možda nešto više i jače od tog osećaja? Osećanje koje je toliko intenzivno da vam obuzima sva čula.

Verovatno ste čuli za termin "blizanački plamen", koji je nedavno postao popularna tema na društvenim mrežama. Megan Foks je nazvala svog sadašnjeg verenika svojim blizanačkim plamenom tokom jula 2020. Haštag #TwinFlame sada ima 2,2 milijarde pregleda na TikTok-u, dok se na Guglu pretražuje više od 90.000 puta mesečno.

Ali šta to tačno znači?

Blizanački plamen se odnosi na drugu polovinu vaše duše, što ponekad može dovesti do čak dublje veze nego što bi to bio susret sa srodnom dušom. Ova osoba može potpuno promeniti tok vašeg života, ali i vi njihov.

Koja je razlika između srodne duše i blizanačkog plamena?

Iako srodne duše i blizanački plamen mogu izgledati slično, oni imaju jasne i definitivne razlike koje ih čine jedinstvenim. Iako je moguće imati nekoliko srodnih duša tokom života, možete imati samo jedan blizanački plamen, ali to se neće desiti svakome.

Ljubavni par, ljubav

Foto: Pexels

Blizanački plamenovi takođe nisu ograničeni na romantične veze. Iako mogu postati romantični, svog blizanca možete pronaći u najboljem prijatelju, bratu ili sestri ili čak detetu.

Pošto blizanački plameni deluju kao ogledalo naše duše, često nas teraju da se direktno suočimo sa svojim najvećim problemima, što može dovesti do emotivnih i dramatičnih odnosa. Oni mogu da uđu u vaš život na kratko vreme da vas nečemu nauče, a zatim odu.

Ljubavni par, ljubav

Foto: Pexels

 

Kako ćete znati da li ste pronašli svoj blizanački plamen?

Pronaći svoj blizanački plamen ne znači pronaći nekoga baš kao što ste vi. U stvari, blizanački plamenovi su često polarne suprotnosti i rade zajedno kako bi uravnotežili jedan drugog. Možda ćete osetiti intenzivnu vezu, kao da se oduvek poznajete i iskusiti trenutni osećaj pripadnosti. Možda ste takođe iskusili slične traume u svojoj prošlosti i kada ih sretnete, osećate se kao da se gledate u ogledalo.

Sa tom sposobnošću da budete potpuno autentični i u skladu sa stanjem vašeg blizanačkog plamena, oboje ćete zajedno evoluirati u nešto veće i bolje.

Kako pronaći tu osobu?

To je proces i nešto što ne morate da aktivno tražite (ako vam je suđeno da se nađete, hoćete). Takođe se kaže da pre susreta sa blizanačkim plamenom moramo da postignemo određeni nivo individualnog rasta i razvoja.

Zatim, nakon susreta sa njima, odnos blizanačkog plamena prolazi kroz faze blaženstva, previranja i razrešenja pre nego što se konačno smiri u potpuno stanje ili jedinstva ili odvojenosti.

Video: Kako da preživimo retrogradni Merkur: Astrolog Dušan Cincović daje savete zlata vredne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA