Prosidba pošla po zlu: Prsten vredniji od 1.000 evra upao u jezero, devojka zanemela

Video je snimljen na romantičnom putovanju

  • 2

Ros Bamber (26) iz Engleske priredio je prosidbu za svoju devojku Geri Ešfort (23) na obali jezera, ali njegova namera nije ispunjena, jer se dogodilo nešto nepredviđeno.

Umesto romantičnog snimka, koji je trebalo da zabeleži jedan od najsrećnijih momenata u njihovim životima, uhvaćen je momenat kada je prsten ispao iz kutije i upao pravo u jezero.

Ros je užasnuto gledao u svoju devojku, koja je uspela da izusti samo: "Da li je to ono što mislim da jeste?", dok je rukama prekrivala oči.

Video je snimljen na romantičnom putovanju 15. juna, a postao je viralan na društvenoj mreži TikTok i do sada je pregledan više od tri miliona puta.

- Doslovno nisam mogao da verujem. Nisam uspeo ni da klekne. Prsten je nekoliko puta odskočio, a zatim propao između daščica na doku - rekao je Ros.

Ipak, on nije dozvolio da nemili događaj pokvari njegove namere.

Sledećeg dana kupio je drugi prsten, a par se vratio na jezero i obavio prosidbu onako kako je prvobitno bila zamišljena.

Kako je kasnije rekao, on se i dalje nada da će prsten, vredan više od 1.100 evra, biti pronađen.

- Razgovarao sam sa vlasnikom jezera i rekao je da će rado pomoći da se prsten pronađe. Geri je bila prilično uznemirena zbog čitave situacije - prepričao je ovaj mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA