Tanja je organizatorka venčanja: Otkrila greške koje mlade najčešće prave nedelju dana pred svadbu

Ona je svetski nagrađivani organizator venčanja u Velikoj Britaniji

  • 0
Venčanje, svadba Foto: Shutterstock

Na Zapadu je već decenijama normalno da mlada i mladoženja imaju svog ličnog organizatora venčanja koji se brine oko svakog mogućeg detalja.

Tanja iz Velike Britanije više od 20 godina radi kao organizator venčanja, a na društvenoj mreži TikTok je objavila video-snimak u kom je otkrila grešake koje mlade najčešće prave nedelju dana pred svadbu.

- Ako niste sigurni šta bi trebalo da radite nedelju dana pre venčanja, ja ću vam reći - započela je ona.

- Za one koji me ne poznaju, ja sam Tanja i ja sam svetski nagrađivani organizator venčanja u Velikoj Britaniji. Ja sam tu da vam pomognem i da vam dam savete i trikove u vezi sa svadbom - dodala je.

Kako kaže, prva stvar koju bi neveste trebalo da izbegavaju jeste depilaciju lica pre venčanja.

@hiresocieties What’s your top tip #weddingtips #weddingtipsandtricks #wedding #prewedding #ukweddings #ukweddingplanner #fypシ゚viral ♬ original sound - Tania She/Her

Tanijin drugi savet je ne zakazujete samopotamnjivanje sprejom, jer se mlada u toku venčanja znoji i često ostaju vidljive fleke po koži.

- To se zaista vidi na vašim fotografijama, a drugo, ne želite da imate smeđe mrlje preko odela ili venčanice. Takođe, izbegavajte kozmetičke tretmane i isprobavanje novih proizvoda - savetuje ona.

Kao četvrtu stvar Tanja je izdvojila farbanje u drugu boju, jer, nažalost, ovo eksperimetisanje retko kad ispadne dobro.

- Dešava se da mlada želi sve i odmah pred venčanje, a zapravo je trik u tome da se ponašate normalno. Naglasila bih da izbegavate intezivno vežbanje, jer ko želi da pravi venčanje s upalom mišića - rekla je ona kroz smeh.

Kako kaže, neveste u većini slučajeva poslednjih nedelju dana izbegavaju da unose velike količine hrane. 

- Lepe ste takve kakve jeste. Ne postoji dijeta koja će na zdrav način "odneti" kilograme za samo nedelju dana - zaključila je Tanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA