To nije znak da je on dobar muž: Evo zašto ne volim kada mi suprug pokloni cveće

Mnogi će reći da je muž koji je kupio ženi cveće bez nekog posebnog razloga zapravo nešto zgrešio, a neke žene smatraju cveće nepraktičnim poklonom

  • 3
cveće, par,ljubav, buket Foto: Pixabay

Za neke žene kupovina buketa cveća je iskaz ljubavi i poštovanja, ali ne smatraju sve da je to način pokazivanja ljubavi.

Jedna supruga i majka je na portalu "Yourtango" iznela svoje mišljenje o kupovini cveća. Njen stav vam prenosimo u celosti.

- Od momenta zabavljanja pa do roditeljstva sa dvoje dece, suprug i ja nikada nismo imali previše novca. Doskora nismo imali dva primanja, a ja sam osoba koja strogo vodi računa o budžetu, pa mi je davanje novca na buket koji će kroz nekoliko dana da uvene bilo samo bacanje novca.

Odmah sam dala suprugu do znanja da takav poklon nije za mene. Nazovite me neromantičnom, ali pokloni koji nisu praktični nisu moj jezik ljubavi i oni mi izazivaju anksioznost. Mislim da moj suprug ne treba da mi kupuje cveće, slatkiše ili nakit da bi mi pokazao da je dobar muž. Nijedna od tih stvari ne daje dobar primer našoj deci o tome šta znači biti dobar partner koji podržava i voli.

Moj suprug inače jako voli da se bavi baštovanstvom, pa je bolja ideja da kupi živu biljku s korenom oko koje ćemo moći da se brinemo cele godine. Prošle godine mi je za Dan majki kupio orhideju u saksiji. Uživala sam u njenom cvetanju, a onda je i ona uvela. Ipak, suprug nije odustao od nje, zalivao ju je, orezivao i ona sada ponovo cveta, baš na vreme za ovogodišnji Dan majki.

Upravo ovaj njegov trud pokazuje njegovu ljubav prema meni, više od pukog branja cveća ili kupovine buketa koji će kroz par dana da uvene - bila je iskrena ova žena.

Da li vi volite kada vam suprug donese buket cveća ili biste radije voleli da vam ljubav pokaže na neki drugi način?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccccc

    13. jul 2022 | 19:09

    Cvece je mnogo jeftinije od parfema ili nakita.Vazna je gest,paznja.Dobijala sam i jeftinije i skuplje varijante.Najvise su mi u secanju vikendi provedeni van kuce i retki godisnji odmori.-to je ono sto se pamti

  • Bojana

    13. jul 2022 | 22:45

    Vise cu ceniti, da mi cvece ubere sam nego sto ce ga kupiti. Obozavam razno cvece takodje i gajim.

  • V8

    13. jul 2022 | 22:08

    Poklanjanje cveća to je neki opasan znak, taj nešto žešće napravio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA