≫ 

Kako posle razvoda: Miranda Ker i Orlando Blum se složili oko onoga što im je najvažnije

Miranda i Orlando su pravi primer kako su nakon razvoda mogući civilizovani odnosi među bivšim partnerima

  • 1
Miranda  Ker Kerr  Orlando Blum Bloom Foto: Profimedia/Getty images/Andrew H. Walker

Manekneka Miranda Ker i glumac Orlando Blum rastali su se 2013. godine, a tada su načinili dogovor kojeg se i danas pridržavaju, a tiče se njihovog sina Flina, prenosi "E! News".

Skoro devet godina nakon što su Miranda i Orlando odlučili da pođu različitim putevima, manekenka iz Australije otvoreno je progovorila o dogovoru koji je napravila sa bivšim partnerom oko njihovog, sada 11-godišnjeg, sina Flina.

Glumac Orlando Blum danas je u ljubavi sa pevačicom Keti Peri, s kojom ima ćerku, a Miranda je u braku sa suosnivačem "Snepčeta" Evanom Špigelom, s kojim je dobila još dva sina.

- Jako sam srećna zbog toga što delim roditeljske obaveze sa Orlandom i Keti - kazala je Miranda za australijsko izdanje magazina "Vog".

- Od prvog dana kada smo odlučili da se rastanemo, ja sam mu rekla da, šta god da radimo, želje našeg sina treba da stavimo na prvo mesto, a ne naše - rekla je Miranda i dodala:

- Tako pravimo odluke. Porodica je za mene broj jedan prioritet, onda posao, zatim moja kompanija, i tek onda dolaze moji prijatelji, nažalost. Tešim se jer mislim da neće tako biti zauvek.

Miranda i Orlando rastali su se 2013. godine nakon šest godina braka.

Miranda Kerr Ker Evan Špigel  Spiegel Foto: Profimedia/Getty images/Imeh Akpanudosen

Manekenka kaže da je godinu dana nakon toga upoznala Evana, kada je već prestala da veruje u ljubav.

- Bio je toliko pažljiv prema meni. Veza je počela polako da se razvija. Pre nego što smo postali momak i devojka, razvili smo lepo prijateljstvo. Nisam znala da takva ljubav može da postoji. On je osoba koja konstatno radi na sebi i nadograđuje se, tome smo oboje jako posvećeni - zaključila je manekenka.

Video: Džoni Dep ponosan zbog ordena: Voleo bih da moj novi početak bude ovde u Srbiji, ako me prihvatate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA