Glumica otvorila dušu: "Razvod od Čarlija Šina bio je mnogo gori nego što su mediji pisali"

- Osećala sam se najviše krivom jer sam podelila našu porodičnu zajednicu, s tim osećajem sam se borila godinama - kazala je glumica

  • 0
Deniz Ričards, Denise Richards Foto: Shutterstock

Američka glumica Deniz Ričards razvela se od glumca Čarlija Šina 2005. godine dok je bila u šestom mesecu trudnoće sa njihovom drugom ćerkom Lolom, piše "Huffpost". Kap koja je prelila čašu bile su pretnje smrću koje je dobijala od Šina.

Vest o njihovom razvodu danima je punila stupce tabloida, a sada je Deniz otkrila da je sve bilo mnogo gore nego što je pisano u novinama.

Ričards je u podkastu "Razvedeni nisu mrtvi" Kerolajn Stenberi prvi put pričala koliko je razvod bio težak.

- Bilo je stvarno loše – kazala je.

- Postoji mnogo toga što javnost ne zna, a nikada se ne zna u potpunosti šta se dešava iza zatvorenih vrata – dodala je Deniz i rekla kako se uopšte nije nalazila u dobroj situaciji.

Glumica se 2002. godine udala za glumca hit serije "Dva i po muškarca" Čarlija Šina. Nakon dve godine dobili su prvu ćerku Sami. Već u martu 2005. godine Deniz je podnela papire za razvod koji je okončan 2006. godine.

Šin je nekoliko puta bio prijavljivan za nasilje nad bivšim partnerkama, a imao je problem sa narkoticima. Deniz kaže kako nikada ne bi volela da njene ćerke budu u vezi sa takvim muškarcem.

Charlie Sheen, Čarli Šin Foto: Profimedia

- Da li bih volela da se moje ćerke udaju za takvog čoveka? Ne bih želela da ga uvredim, ali mislim i da bi on razumeo šta govorim. Bilo je veoma otrovno – priča Deniz.

- Osećala sam se najviše krivom, jer sam podelila našu porodičnu zajednicu. S tim osećajem sam se borila godinama – iskrena je glumica koja je treću ćerku usvojila 2011. godine, a 2018. se udala za Arona Fajpersa.

Ipak, uprkos svemu ona tvrdi da nikada nije zažalila zbog braka sa Šinom, jer oseća da su njih dvoje bili suđeni jedno drugom kako bi dobili njihove ćerke.

- Čarli i danas zna da može da me pozove u bilo koje vreme, bez obzira na sve. Nije me briga šta on kaže ili radi, pojaviću se tamo gde treba jer sam oduvek želela, kao i sada što želim, da on bude najbolji tata našim ćerkama – zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA