5 znakova koji jasno ukazuju na to da vašem partneru treba malo vremena nasamo

Dajte mu trenutke mira kako biste povratili harmoniju u vezi

  • 0
Emotivni partneri, svađa Foto:Shutterstock

Jedna od prednosti veze je da imate partnera pored sebe u svim situacijama. Na kraju krajeva, ko ne uživa da provodi neprekidno kvalitetno vreme sa onim do koga mu je stalo, zar ne? S obzirom na to, važno je shvatiti da je svakoj osobi potrebno njeno lično vreme, bez obzira na to da li će vam ona to reći ili ne.

Ako svom partneru ne date vreme koje bi trošio isključivo na sebe, to bi dugoročno moglo da izazove loše stvari između vas dvoje. Evo nekoliko znakova koji dokazuju da se morate povući i dati mu malo prostora za disanje.

Partner izgleda frustrirano sve vreme

Znate onaj mrzovoljni osećaj koji imate kada vam treba samo nekoliko trenutaka mira, ali ne možete da ih dobijete? Da? Pa, i drugi se isto tako nerviraju. Obratite pažnju na slične znake frustracije kod svog partnera i pokušajte da razumete njihovu situaciju umesto da se svađate oko toga.

Stalno otkazuje planove

Nemogućnost dolaska na večeru zato što je vaš partner zaokupljen poslom je nešto drugo, ali odbijanje svih vaših planova uz slab izgovor izgleda sumnjivo. Ako je pokušao da vas izbegne čak i kada stvari izgledaju dobro, to može značiti da mu treba malo prostora. Ako je to slučaj, nemojte ga terati da provodi vreme sa vama i umesto toga samo mu dajte priliku da se smiri.

Ne razgovara o svom danu sa vama

Ako je prošlo neko vreme od kada je vaš partner podelio detalje svog dana sa vama ili vas je pitao o vašem, velike su šanse da mu treba malo prostora, dalje od vas. Muškarci često imaju tendenciju da se emocionalno isključe kada nisu u pravom prostoru i smatraju da su njihovi partneri previše privrženi.

Svađa bez razloga

Da li ste osećali da se vaš partner bez razloga svađao sa vama, a zatim vas dugo nije zvao da se pomirite? Ako jeste, to verovatno znači da pronalazi način da se vas dvoje udaljite. Shvatite ovo kao znak i odstupite, ali se prvo pozabavite problemom. Kasnije možete razgovarati o tome koliko vam je prostora potrebno u vezi da biste se osećali blisko, ali nezavisno.

Govor tela

Evo sigurnog znaka da vaš partner nije dobio svoj zasluženi lični prostor. Ako je spavao daleko od vas u krevetu ili je odbijao da se prepusti bilo kakvoj intimi, to je verovatno zato što želi da pobegne od vas nakratko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA