Muškarac će vas verovatnije prevariti ukoliko imate ovu situaciju s novcem

Kad muškarac vara, to obično znači da ima neku vrstu ozlojeđenosti prema ženi, jer je ona u stanju da uradi nešto što on ne može

  • 2
Preljuba Foto: Pixabay.com

Prema jednom istraživanju koje je prikupljalo podatke u periodu od 2001. do 2011. godine i analiziralo više od 2.500 parova došlo se do čudnog otkrića kad je reč o zaradi pojedinaca u vezi i preljubi.

Ako muškarac zarađuje više novca od svoje žene, manja je verovatnoća da će se upustiti u prevaru, piše "Yourtango".

Ipak, kada je žena ta koja više zarađuje postoji 15 odsto veća šansa da će muškarac da prevari svoju finansijski uspešniju ženu.

S druge strane, žene mogu da zarađuju i sav novac za zajednicu, a da pri tome ostanu verne u vezi, jer je ova studija pokazala i da žene koje zarađuju 100 odsto ukupnog prihoda nemaju sklonost da varaju.

Kad muškarci počnu da zarađuju slične sume kao i njihova lepša polovina, njihove šanse za prevaru se smanjuju.

Kad muškarac vara, to obično znači da ima neku vrstu ozlojeđenosti prema ženi, jer je ona u stanju da uradi nešto što on ne može - da donese više novca u kuću.

Ukoliko imate problem sa partnerom koji je frustriran jer manje zarađuje, najbolje je da o tome otvoreno razgovarate. Najvažnije je da uklonite sve pretpostavke i negativne emocije prema supružniku.

Jednom kada budete razgovarali o ovoj temi, oboje ćete moći da pronađete sreću u vezi, jer nećete biti zabrinuti oko toga šta voljena osoba od vas očekuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Treci

    17. avgust 2022 | 21:40

    Brak i opet golja😭zasto se zaljubljujem u neradnike i nesposobne muskarce i uvek ja vise donosim u dom? I uvek brak pukne jer su oni ozlojedjeni i ponizeni mojom radnom energijom i mogucnoscu za zaradom a sve ulazem u njih i ne vredi niko prstom da mrdne da stane rame uz rame samnom. Eh sto nisam nasla ravnog sebi gde bi nam kraj bio🤗😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA