Viktorijin anđeo je zbog supruga promenila veru, ali njegovim roditeljima nije bila dovoljno dobra

Za nju kažu da je netipična manekenka, a kao takva je jedna od najuspešnijih modela današnjice

  • 2
Karli Klos sa suprugom Džošua Kušner Karlie Kloss and Joshua Kushner Foto: Profimedia/Fernando Ramales/BACKGRID

Karli Elizabet Klos je jedna od najuspešnijih manekenki današnjice. Sa 17 godina je prvi put krasila naslovnicu "Voga", da bi nakon toga bila zvezda ovog magazina još 39 puta.

Bila je proglašena jednim od top 30 modela tokom 2000-ih godina, a bila je i deo manekenki Vikotirjinih anđela, od kojih je sama odustala kako bi se posvetila studiranju na Univerzitetu u Njujorku.

Karli kaže kako se u 21. godini zasitila svega, bila je veteranka u svom poslu i nije osećala nikakave izazove u modnom svetu.

Karli je do danas osnovala kamp "Kode with Klossy" koji daje stipendije mladim devojkama koje zanima informatika, inženjerstvo i matematika.

Pored njenog zanimljivog i netipičnog poslovnog života Karli ima još uzbudljiviji ljubavni život. Ona je udata za Džošuu Kušnera, brata Džareda Kušnera (suprug Ivanke Tramp) koji je zet nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Karli Klos sa suprugom Džošua Kušner Karlie Kloss and Joshua Kushner Foto: Profimedia/TheImageDirect.com / The Image Direct

Njihova ljubav je na početku nailazila na velike prepreke zbog porodice njenog sadašnjeg supruga. Kako mnogi strani mediji navode, Džošuini roditelji su punih 6 godina izbegavali da upoznaju Karli jer su smatrali da ona nije dovoljno dobra za njihovog sina.

Njegovi roditelji su bili toliko isključivi da su Karli zabranili dolazak na porodična okupljanja i to sve zato što nije Jevrejka kao i oni.

Kušnerovi su jedna vrlo imućna i bogata porodica koja je smatrala da jedan model donjeg veša može samo da im naruši ugled.

Džošuinim roditeljima je smetalo to što Karli nije završila fakultet i što ne potiče iz imućne porodice i što nije Jevrejka.

Moda Nedelja mode Njujork Metropoliten muzej Met Gala Foto: Tanjug/AP

Iz ljubavi prema Džošui Karli je na kraju prešla u judaizam, a tom prilikom je je izjavila:

- Menjati deo sebe zbog nekoga drugog možda nekome izgleda kao slabost, ali znate šta? Ako ste prošli sve što sam ja prošla, to od vas zahteva da budete sve osim slabić. To me je učinili snažnijom osobom, onom koja je naučila da voli sebe i to zaista nije bilo lako.

Džošua je bio izričit kada su on i Krali odlučili da se venčaju i na kraju su njegovi roditelji morali da popuste.

Karli i Džošua su dobili svoje prvo dete, sina Levija u martu 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    22. avgust 2022 | 10:00

    Ona,jadna,misli da je naučila da voli sebe.Morala da promeni svoju veru,posao,da bi je drugi zavoleli i prihvatili.Kakav čemer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA