≫ 

Barbra Strajsend je pronašla pravu ljubav tek sa 55: Krah veze sa Donom Džonsonom umalo ju je uništio

Iako je Barbra Streisand poznata po svojoj tvrdoj ličnosti, glumica je uvek bila slaba na svoje muškarca. Kolega Don Džonson joj je slomio srce kada ju je ostavio i ponovo se oženio svojom bivšom suprugom

  • 5
Barbara Strejsend

Foto: Profimedia

Kada je glumac Don Džonson upoznao pevačicu Barbru Strajsend na svojoj božićnoj zabavi na Crvenoj planini u blizini Aspena, par je odmah "kliknuo". Njihova neposredna veza iznenadila je mnoge delom i zato što su oboje bili poznati po svom egu. Barbra, osam godina starija od Dona, bila je na glasu kao veoma stroga, dok je Don važio za tvrdoglavu osobu. Činjenicu da su uprkos njihovoj reputaciji izgledali da su zainteresovani jedno za drugo mnogi su smatralim čudom.

Nakon njihovog prvog susreta, par se prvi put zvanično pojavio zaljubljen i držeći se za ruke na boks meču Tajson-Holms. Nakon toga, pevačica ga je pozvala u svoj dom u Malibuu, gde je Donu poslužena večeras sa špagetima u sosu od jastoga i belog luka koju je specijalno pripremio njen korejski kuvar. Glumac je ostao oko četiri sata pre nego što je otišao oko ponoći. Par se uskoro potom ponovo pojavio na košarkaškoj utakmici Lejkers-Soniks i na ceremoniji dodele nagrada filmske industrije u Las Vegasu.

Uprkos svojoj reputaciji čelična Barbra se zaljubila do ušiju i bila je spremna da sve učini za svog muškarca. Don je takođe bio oduševljen pevačicom. Barbra je pomagala Donu oko nekih holivudskih veza, a par je izgledao kao da ima nešto ozbiljno i dugoročno u planu. Bilo je čak razgovora i o braku, ali se to nikada nije dogodilo. Don je umesto toga napravio neočekivani preokret.

Veza je ličila na ljubavni roman, u kome su ljubavnici bili kao zaraženi jedno drugim, do te mere da su čak i snimili duet "Till I Loved You". Zbog toga su ih kritičari napali, ali delovalo je kao da ih to ne dotiče. Barba je bila zaljubljena i radila je šta je htela.

- Bila je luda za tim tipom, potpuno luda, a zašto da ne? Don je bio drugačiji od ostalih. On je bio jedini momak kome nije mogla ništa da da - izjavio je jednom prilikom zajednički prijatelj, prenosi Amo Mama. 

Međutim, nije sve bilo onako kako je izgledalo u javnosti. Komšije u Aspenu, gde je Don živeo, primetili su da je glumac, dok je izlazio sa Barbrom, takođe bio u vezi i sa nekim drugim. Vikendima, kada ne bi ugostio Barbru u svojoj kući, bio je primećen sa još jednom lepom mladom damom, devojkom koju niko nije poznavao.

Bez obzira na to, Barbra je istrajala u vezi i čak je razmišljala o kupovini stana od milion dolara nekoliko blokova dalje od Donove kuće.

Don DŽonson i Melani Grifit

Foto: Shutterstock

Ipak, par meseci nakon što je njihova veza okončana, Don je ponovo počeo da se viđa sa glumicom Melani Grifit, sa kojoj je već bio u braku. Džonson i Grifit su se upoznali kada je glumac imao 22, a ona tek 14 godina. Već sa 15 godina preselila se sa njim u iznajmljenu kuću u Laurel Kanionu. Kada je Melani napunila 18. godina, Don ju je zaprosio i oni su stupili u brak 1976. godine.

Međutim, taj brak je trajao tada manje od godinu dana i njih dvoje su se rastali. Godinama kasnije i još jednog braka, Don i Grifit su obnovili svoju vezu, dok je glumac izlazio sa Barbrom. On je neko vreme "šarao" između Barbre i Melani, ali je sve bilo jasno kada je na Dan zaljubljenih objavio da on i Melani očekuju bebu. Povrh svega, veridbu je pečatirao dijamantskim prstenom od četiri karata. Prema tadašnjim izveštajima, Melani je dugo želela da ima Donovu bebu i par je bio toliko srećan da će se to konačno dogoditi.

Donova veza i veridba sa Melani ostavila je Barbru, koja je bila preko glave zaljubljena u njega - veoma, veoma slomljenu.

Sudbonosni sastanak na slepo za Barbru i Džejmsa

Šest godina nakon što joj je Don Džonson slomio srce, Barbri je majka njene kumice Kristin Piters namestila sastanak na slepo. Kristin je Barbri, koja je tada imala 55 godina, ispričala o Džejmsu Brolinu i o tome kako oseća da će se njih dvoje svideti jedno drugom. Međutim, pevačica nije bila ubeđena u to, navodeći njen zauzet raspored kao izgovor koja bi mogao da ometa svaku njenu vezu.

Džejms je Barbu  ranije video svega dva puta, na ručku i na dodeli Oskara, i bio je impresioniran.

Barbra je napokon pristala da se nađe sa njim na večeri, a o tome kakva je očekivanjana imala od tog susreta, najbolje govori to što je rekla svojim urednicima da je pričekaju, da će uskoro da napusti večeru i da im se pridruži. Kako je kasnije prenela, očekivala je muškarca sa smeđom kosom i bradom, ali kada je ugledala sedog i obrijanog Džejmsa,  prišla je do njega, stavila ruke na glavu i pitala šta mu se desilo sa kosom. Pevačici je trebalo nekoliko dana da shvati da je Džejms ljubav njenog života, ali se on nije dao prevariti. Bili su zainteresovani jedno za drugo, a Barbra je pozvala svoje urednike da ipak neće doći na sastanak sa njima.

Dok je Džejms bio na snimanju filma na Filipinima, potrošio je skoro sav svoj novac pozivajući Barbru u Americi. Kada se vratio sa seta, njih dvoje su se zbližili i dve godine kasnije, 1. jula 1998, razmenili su bračne zavete.

Barbra i Džejms su u srećnom braku više od dve decenije, što je čitava večnost u Holivudu. Glumac je otkrio da je poznavanje veština pregovaranja primarni razlog zašto su tako dugo zajedno. U slučajevima kada ne mogu da dođu do zajedničkog jezika, oslanjaju se na mišljenje prijatelja ili na posete bračnom savetniku. 

Tokom perioda kada je sve bilo zatvoreno zbog kovida, njihova veza je dodatno ojačala. Ljubav, kako otkrivaju, održavaju i čestim iznenađenjima i poklonima. Ponekad je to neki komad nakita, nekad hrana koju vole.

Video: Ovo niste znali o Brusu Vilisu: Pogledajte kako maestralno svira usnu harmoniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lona

    26. avgust 2022 | 23:26

    Najruznija žena Holivuda mislila da će biti izabranica najlepšeg čoveka Holivuda! Pa gde to ima? Očigledno je želeo malo marketinga, ipak je ona bila pre njega velika zvezda.

  • Ljubav

    27. avgust 2022 | 08:11

    Nikad nije kasno. Ko veruju srecu nalazi. Ali mora da se resi starog da bi male desilo novo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA