≫ 

Nekoliko znakova koji će vam pokazati da ste mu samo prolazna avantura

Većina muškaraca ne razgovara o svojim osećanjima, ali ako ne može da kaže, on će pokazati, zato - otvorite oči

  • 0
Ljubav, ljubavni par, veze, muško ženski odnosi, zalazak sunca, romantika Foto: Shutterstock

Razgovor o svojim osećanjima većini muškaraca može biti težak. To je zastrašujuće čak i kada su sigurni da je devojka pored njih ona prava i ona s kojom želi ozbiljnu vezu. Ali, ako je ozbiljan i ako gaji duboka osećanja prema vama, izaći će iz svoje zone udobnosti.

Ako ne može da kaže, pokazaće. On će te predstaviti drugim ljudima kao svoju devojku, ostaće u kontaktu, naći će vremena, uradiće sve male i velike stvari da bi ti pokazao da je sve u tome i da je to dovoljno da budete zajedno.

Kada izlazite ili razgovarate sa nekim momkom, postoji nešto što treba da znate: Većina muškaraca već na drugom sastanku znaju da li vas vide kao opuštenu kombinaciju, "slatku malu tajnu" ili kao potencijalnog dugoročnog partnera.

Jednom kada odluče gde "vam je mesto" i "gde vas tačno vide", oni će se prema vama ponašati u skladu sa tim.

Ako želite da znate da li se momku sviđate, on nikada neće uraditi ništa od ovih stvari. Ako to uradi, pa... vi ste mu samo prolazna pričica.

Kako piše YourTango, postoji osam stvari koje momci rade ako vas vide samo kao prolaznu avanturu.

On vam ne šalje poruke redovno

Evo činjenice: momci ignorišu samo devojke do kojih im nije stalo. Oni će devojkama do kojih im je stalo slati poruke često, takoreći redovno i to ne samo kada imaju sirovu seksualnu potrebu. Momci koji vas vide kao materijal za dugoročnu vezu uvek će vam slati poruke i javljati vam se, bez obzira na to koliko im je dan zauzet.

Ignorisanje, partneri, mobilni telefon, fabing, phubbing Foto: Shutterstock

Ne upoznaje vas sa svojim prijateljima

Momci koji se ozbiljno bave devojkom i svojim namerama prema njoj, upoznaće je sa prijateljima i porodicom. Biće ponosni što su viđeni sa njom i učiniće sve što mogu kako bi bili sigurni da je ona deo njihovog kruga. Ako ste mu prolazna priča, on će vas držati u senci i pozadini i pobrinuti se da ne vas upozna previše ljudi.

Ne izlazite često

Dan kada idete u tvoj omiljeni restoranu? Zaboravi na to. Dan kada će te izvesti na klizanje, pa makar stajao sat vremena u hladnoj hali čekajući vas? Naravno da ne. Jedini redovniji sastanci koji ćete dobiti su eventualno gledanje nekih Netfliks serija i možda, ako budete imali sreće - izlazak u noćni klub.

Ne razgovarate o svakodnevnim stvarima u vašoj vezi 

Ako je momak veoma ozbiljan prema vama, pitaće vas šta želite od budućeg supružnika ili će pričati o deci u roku od godinu dana. Ako te vidi kao prolaznu vezu, ćutaće o ovim stvarima. Takođe, ako mu niste u ozbiljnijoj perspektivi neće mnogo obraćati pažnju na teme koje su vama važne i aktuelne, ili događaji koji su obeležili vaš život u globalu.

Kada muškarac vidi svoju budućnost sa vama, on će, pre svega, saslušati sve što imate da kažete. Pamtiće detalje i sitnice o vašim hobijima, interesovanjima i ciljevima, što će vas ostaviti u čudu. Sigurno će biti zadivljen time kako izgledate, ali ćete nekako osetiti da je to sporedno i da je vaša ličnost ono što mu je zauzelo srce. Ne postoji ništa seksipilnije od pravog razgovora i duboke veze - pravi muškarac će to znati.

ljubavni par, ljubav, veze, romantika Foto: Shutterstock

Nije pouzdan

Muškarci koji su veoma ozbiljni u vezi sa devojkom biće pouzdani i precizani kao švajcarski sat. Možete računati na njega za sve. Ali, ako vas vidi kao zezanciju, postaće najneodgovornije ljudsko biće na planeti. Ako se ne možete osloniti na njega, on vam simbolično šalje poruku da niste njegova "jedina".

Sa njim nikada nećete znati na čemu ste. On će vam pružiti svet u jednom trenutku i povući se već u sledećem. Neko vreme će biti najpažljivije stvorenje, a zatim nestati. Čak i ako pokušate da "razgovarate" sa njim, on će naći neki izgovor zašto ne može da bude u posvećenoj vezi, verovatno će kriviti loš tajming ili prošlu vezu. Biće dobar u tome da vas slatkorečivo nagovori da ostanete navučeni na njega, ali neće pokazivati nikakve znake da želi da mu budete devojka, zato pazite da ne padnete pod uticaj njegove čarolije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA