≫ 

Devojka očajna jer njen momak ne želi da se razvede: "Neće da skine burmu iako više nisu zajedno"

Ona je na internetu objavila svoju ispovest i zatražila savet i pomoć od ljudi

  • 6
Devojka tuga plače plakanje venčanje burme Foto-ilustracija: Shutterstock

Ne završavaju se sve veze i brakovi na buran i ružan način. Kada se neki odnos prekine u prijateljskim odnosima, bivši partneri mogu da odluče da održavaju kontakt, pa čak i kad su u novoj ljubavnoj vezi.

Međutim, jedna devojka, čiji identitet nije otkriven, smatra da se njen partner ponaša nerazumno u odnosu sa svojom bivšom ženom jer i dalje nosi burmu i ne želi da podnese papire za razvod braka.

Ona je na internetu objavila svoju ispovest i zatražila savet i pomoć od ljudi.

Iako razume da on želi da ima dobar odnos sa bivšom suprugom zbog dece, ne shvata zbog čega i dalje nosi burmu i odbija da se zvanično razvede. Da stvar bude gora, njih dvoje su svaki dan čuju i šalju jedno drugom poruke.

- U vezi smo nekoliko meseci. Neke stvari idu zaista dobro, a neke mi veoma smetaju - započela je ona.

- Njegova bivša takođe ima dečka, ali se oslanja na mog momka šta god joj treba. Njih dvoje su očigledno pre svega prijatelji, što je u redu, ali sve pored toga je zaista čudno. On neće da se razvede od nje, jer kaže da ne vidi smisao, pa se ja zbog toga osećam kao preljubnica.

Kako kaže, vrlo joj je neprijatno kada ga upoznaje sa prijateljima ili porodicom, jer uvek pitaju zašto njen momak nosi burmu. Prema njenim rečima, on se ponaša vrlo lepo, ali joj se čini kao da je njegova bivša i dalje najvažnija žena u njegovom životu.

- Mislim da on nema pojma kako se ja osećam. Ne želim da pokvarim i prekinem taj odnos, ali ne znam šta da radim. Želim partnera kojem ću ja biti najvažanija, a ne bivša žena. Molim vas da mi date savet - zaključila je ona.

Iako je istakla da ne želi da prekida odnos, većina ljudi joj je savetovala da je najpametnije da ostavi muškarca s kojim je trenutno.

- Žao mi je, ali on i dalje voli bivšu, i verovatno nisi dovoljno vredna njegove pažnje. Nađi nekog ko će te voleti - napisala je jedna žena.

- O da, vreme je da produžiš dalje. Ženo, toliko "crvenih zastavica", a ti i dalje razmišljaš šta da radiš - dodala je druga.

Video: Izabranici priredio veridbu za pamćenje: Prosidba na vrhu sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    28. avgust 2022 | 15:19

    Da si prava i bitna, davno bi se razveo...burma i nije toliko bitna, ali deca i povezanost sa zenom jeste zauvek i naravno da ce mu uvek biti bitna zbog svega sto su prosli i delili, a ti ili se pomiri sa tom cinjenicom i trpi ili nadji nekog neozenjenog kome ces ti biti prva...sta reci...

  • Shampita

    28. avgust 2022 | 21:51

    Kako neko moze biti devojka ozenjenom muskarcu? To se valjda zove svalerka.

  • Niko

    28. avgust 2022 | 16:07

    Konkretan zakljucak je da si ti mala promena.Nije tacan podatak da zena ima drugoga,vec da muza zivka svaki cas sto zbog dece sto zbog sebe.Godinama su bili zajedno jedno drugom prve ljubavi.On dosao do malo novca pa izigrava nekog maco muskarca.Vratice se on bivsoj jer su deca broj 1 a da li ce ga ona prihvatiti e to je ?.Bolje ti je tvoje pinkle u sake pa trazi slobodnog a i ti si se odala ko si.To sto sad nosi burmu njegov nacin tebe da odalji jer je u braku nije nosio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA