≫ 

Da li je najneobičniji trend na društvenim mrežama postao "najromantičniji dokaz ljubavi"?

"TikTok" platforma izrodila je nov trend

  • 1

Još pre nekoliko godina u svetu lepote se govorilo o dobrobitima semene tečnosti koja je, navodno, delovala bolje od svakog preparata za negu lica. U istinitost toga se nikada nismo uverili, niti je bilo koji institut želeo da se bavi daljim istraživanjima zbog postojanja svesti o tome da se na taj način šire polne bolesti.

Postojali su i pokušaji korišćenja semene tečnosti i u druge velnes i fitnes svrhe, ali najnoviji trend je u službi mode i, po svemu sudeći, zbližavanja partnera na krajnje neuobičajen način.

"TikTok" kreatorka i umetnica Amanda But je dobila instant pažnju kada je na svom profilu počela da postavlja sadržaj koji se tiče izrade nakita od semene tečnosti.

Ona koristi semenu tečnosti i od nje izrađuje "bisere", a u ceo proces uvodi svoje pratioce.

U nedavnom intervjuu za "VICE," But je objasnila da je već imala iskustvo izrade komemorativnog glinenog nakita od kremiranog pepela voljenih ljudi, kao i pramenova kose, krzna kućnih ljubimaca, pa čak i majčinog mleka.

Skrenula je pažnju na "jizzy jewerly" nakon što ju je jedan od njenih pratilaca na "TikTok-u" u šali pitao da li bi ikada razmišljala o korišćenju sperme kao materijala za svoj nakit. I tu se rodio nov trend koji su zaljubljeni parovi rado prihvatili.

@amandaldbooth Stay tuned for results I guess 🤷🏼‍♀️ ♬ original sound - ✨Amanda Booth✨

Rezultat je, prema njenim rečima, bio fantastičan i ubrzo je počela da dobija semenu tečnost od svojih pratilaca kako bi za njih pravila određene komade nakita. Kupci svoj uzorak semene tečnosti šalju poštom, a Amanda ga zatim kombinuje sa glinom i pravi skulpturu od polimera po meri, pre nego što je peče u rerni dok se ne osuši i stegne.

Filozofija koja stoji iza ove ideje jeste da je nošenje telesne tečnosti partnera romantično i seksepilno. Tako je momak jedne devojke koja je poručila ovaj nakit rekao: "Drugi momci ti šalju poruke, a ti na sebi nosiš deo mene".

Da, znamo da je čudno, ali sve što "pije vodu" na društvenim mrežama i izaziva veliku pažnju, ubrzo postaje trend i više se ne postavljaju pitanja "ZAŠTO?" i "ČEMU?".

Prema tvrdnji mnogih drugih parova koji su Amandini pratioci, oni ovo posmatraju kao "najromantičniji dokaz ljubavi".

Za one koji su se zabrinuli za zdravstvene predostrožnosti, kreatorka je objasnila da su sve mere preduzete i da nakom procesa pravljenja i "pečenja" više nema razloga za brigu.

Ako umetnica razmišlja kako da što bolje ispromoviše ovaj proizvod, čuveni par Mašin Gan Keli i Megan Foks bi bili idealna reklama, jer su inače poznati po neobičnim i bizarnim izjavama ljubavi, pa nas ne bi čudilo da baš njih dvoje proslave ovaj trend.

Podelite sa nama svoje viđanje ovog, blago rečeno, neobičnog dokaza ljubavi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA