Dečko poslao devojku kući zbog njene odeće: Ona mu se osvetila na najbolji način

Dodala je kako je te nedelje više puta imao zamerku na njeno odevanje i podsticao je da nosi džempe

  • 3

Ono čime se većina muškaraca ponosi, za Nikinog dečka je bio veliki problem. Niki Džabs, iz Mičigena, otkrila je na društvenoj mreži TikTok da je upoznala momka po imenu Greg na aplikaciji za pronalaženje partnera.

Njih dvoje su se viđali neko vreme, pa je Greg odlučio da je upozna sa svojim kolegama i prijateljima. Niki je bila srećna zbog sastanka, ali nije slutila da će na kraju završiti u suzama.

Naime, Gregu se ni najmanje nije dopalo ono što je obukla za sastanak, rekao je da će ga u tom "oskudnom" izdanju obrukati pred poslovnim partnerima, a zatim joj je pozvao taksi da se vrati kući. Krajnje iznenađena, Niki je snimila video i objavila ga na TikToku gde je brzinom svetlosti postao viralan, a mnogi nosu krili bes zbog takvog Gregovog ponašanja.

@nikki.jabs Reply to @kevinkreates_ ♬ Night Fever - From "Saturday Night Fever" Soundtrack - Bee Gees

- Bilo mu je jako neprijatno da ga neko vidi sa mnom. Zato me je poslao kući taksijem i otišao na svečanu večeru bez mene - napisala je Niki.

- Sve je počelo sa malim komentarima poput: "Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš patike. Zašto imaš toliko šminke? Jako mi se sviđa kad si prirodna - dodala je ona.

Rekla je kako je te nedelje više puta imao zamerku na njeno odevanje i podsticao je da nosi džemper. Pitala ga je da li će mu biti neprijatno ako se takva pojavi na večeri. Nije ništa rekao, pa ga je pitala da li želi da ode kući i presvuče se.

- Ili ću biti ovako obučena ili ne idem nikako." A on je rekao: "Mogu li ti onda da ti pozovem taksi?". Rekla sam mu: "Naravno, da, zovi mi taksi" - prepričava ova devojka.

Niki se vratila se u njegov stan, gde je živela u prethodne tri nedelje i spakovala sve svoje stvari i otišla.

Niki i Greg nisu razgovarali od te večeri, a ona kaže da mu želi sve najbolje. Korisnici TikToka su je podržali u komentarima i poručili joj da nema razloga da se nervira, već da zapravo treba da bude srećna što se rešila takvog dečka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😁

    3. septembar 2022 | 15:39

    А код мене је било обрнуто, стално ми је пребацивао што се више не шминкам и не носим хаљине и сукње... 😏

  • Дуле

    4. septembar 2022 | 18:31

    Ако је таква "самосвојна личност" зашто није сама отишла кући како је знала и умела (пешке, метроом, убером,...) него је тражила да јој сада већ бивши момак зове такси. Јел не уме сама да позове телефоном или није хтела да плати вожњу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA