On ima 67, a ona 31 godinu: Kupio joj je kuću i kola, a uskoro planiraju i svadbu

- Shvatila sam da mi je mnogo više od običnog sponzora, jer sam se zaljubila u njega - iskrena je ova devojka

  • 1
unuka, deda, deka, zagrljaj Ilustracija:Foto: Shutterstock

Damea Viliams (31) i njen verenik Džejms Parker (67) nisu mogli ni da pretpostave da će njihovo poznanstvo prerasti u veliku ljubav. Njih dvoje su se upoznali 2017. godine preko društvene mreže "Fejsbuk", a kako otkrivaju, Džejms se prvi javio.

Naime, Džejms je ponudio Damei da bude njen sponzor, jer je ona objavila da je "umorna od mlađih momaka i da traži bogatog muškarca koji je stariji od 50 godina, koji bi joj finansijski pomagao".

- Kada mi se javio, nisam bila zainteresovana, ali sam mu dala šansu. Međutim, počeli smo da se dopisujemo sve više i češće, a onda smo zajedno odlazili na treninge - kaže ova devojka.

Ubrzo su ozvaničili svoju vezu, a onda su se 2018. godine i verili.

Za skoro pet godina veze, Džejms je Demei promenio život iz korena.

- Kada su mi ukrali auto, Džejms mi je odmah kupio novi. Kuća u kojoj sam živela bila je užasna, ali mi je on odmah kupio novu - otkrila je ona.

Inače, Džejms ima četvoro dece koja su starija od njegove verenice, a kako kaže, oni podržavaju njihovu ljubav.

Damea i Džejms ne kriju da svake nedelje idu u šoping kako bi ona kupovala markiranu odeću i skupu šminku, a sve to, kako naglašava, da bi njemu bila lepa.

- Doslovno mi je premenio život. Shvatila sam da mi je mnogo više od običnog sponzora, jer sam se zaljubila u njega. On je stariji, opušteniji i smiruje me. S njim nema drame i motiviše me na dobre poteze u životu - zaključila je Damea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA