Mladenci su nakon gledanja snimka sa svadbe gostu ispostavili račun: Neprijatno iznenađenje zbog parčeta torte

Mnogi bi rekli da je ovo bio sulud zahtev

  • 7
Venčanje, svadbena torta Foto: Shutterstock

Na popularnoj društvenoj mreži "Redit" osvanula je prepiska između mladenaca iz Velike Britanije i njihovog gosta koji je bio neprijatno iznenađen neobičnim zahtevom mladenaca nekoliko dana nakon svadbe.

Mladenci su sa svojim gostom naknadno kontaktirali kako bi ga obavestili da im je dužan četiri funte (oko 500 dinara) za dodatni komad svadbene torte koji je pojeo.

Mladić je objasnio da su mladenci na dan venčanja naznačili da im treba pomoć pri plaćanju svadbene torte, te da bi svi gosti morali da plate za svoje parče. Gost je dalje naveo da je platio samo jedan komad, a pojeo dva, čega nije ni bio svestan, dok mu mladenci nisu poslali snimak na kome se jasno vidi kako je uzeo dva parčeta.

"Najavili smo da svaki gost mora platiti po komadu i primetili smo da si platio samo jedno parče. Možeš li, molim te, poslati još četiri funte što je pre moguće", napisali su mu.

Svi reditovci su se složili da je ovo za svaku osudu i da, ukoliko mladenci nisu imali novca za tortu, nisu morali ni da je poslužuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. septembar 2022 | 18:22

    Koji su to bolesnici,zove te na svadbu i ocekuje poklon(pare) a sve sto pojedes mora da platis...

  • Ред

    14. septembar 2022 | 18:16

    Какве психо болести.

  • Haha

    14. septembar 2022 | 17:48

    Sta ocekivati?!Jad i beda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA