≫ 

5 grešaka koje treba izbegavati ako izlazite s muškarcem koji je razveden i već ima decu

Nemojte da požurujete vaš odnos

  • 0
ljubavni par, ljubav, veze, romantika Foto: Shutterstock

Izlaženje sa sveže razvedenim muškarcem često može da bude veoma komplikovano, pogotovo ako nije imao dovoljno vremena da svoja osećanja i život dovede u red.

Prebrzo zajedničko useljenje, manjak vremena za vezu i finansijski raskorak su samo neke od stvari na koje treba da obratite pažnju. Zato treba da budete strpljivi, savetuje životni trener iz Londona, Marina Pirson koja je izlazila sa razvedenim muškarcem, te prikupila savete kako da ostvarite što bolju vezu s njim.

Da bi vaš odnos uspeo, ona savetuje da izbegavate ovih pet grešaka.

1. Ignorišete njegova osećanja o tome da li želi još dece

Proverite da li ste oboje usklađeni s onim što želite. Iako je rekao da želi decu, Marina je na pola njihove veze shvatila da su se stvari promenile i ignorisala je očigledne znakove. Već je imao dvoje dece i iako je u prvi mah rekao da želi da ima još jedno s njom, znala je da je počeo da se predomišlja.

Umesto toga, preporučuje direktno suočavanje sa situacijom, ako želite decu sa razvedenim tipom, pogotovo ako ih on već ima. Kako biste izbegli dodatni pritisak, budite sigurni da ste oboje na istom putu.

2. Započinjanje veze dok on još ima osećanja prema bivšoj

Proverite da li je preboleo svoju bivšu, kao i to da li zna da se nosi sa svojim emocijama prema njoj. Ona se često osećala kao da je u vezi s njih dvoje. Stalno bi joj pričao o njoj. To je izazvalo mnogo napetosti i onda bi se prenelo na njihov odnos, što je za oboje izazvalo veliki stres.

Ljubavni par, stariji čovek, sastanak, dejt Foto: Shutterstock

Kako biste to izbegli, ključno je da je on krenuo dalje kako biste vi mogli da se usredsredite na dobar odnos.

3. Prerano odlučivanje o zajedničkom životu

Pobrinite se da stvari idu polako. Otkrijte da li je taj muškarac prava osoba za vas. Držite svoje mogućnosti otvorenim. Preseljenjem zajedno u prvom mesecu veze, oboje su preuzeli mnogo tereta. Preuzela je novu odgovornost, ne samo navikavanja na život s njim, već i upoznavanja s njegovom decom.

Da su uzeli više vremena, stvari se ne bi tako brzo raspale. Oboma im je trebalo vremena da s eprilagode novim ulogama, što nisu učinili.

4. Zanemarivanje finansijskog statusa

Proverite da li ste oboje u finansijskoj situaciji da možete zajedno da radite zabavne stvari. Budući da je davao novac za svoju decu, a nije zarađivao veliku platu, to je ogrnaičavalo ono što su mogli da rade zajedno.

Ona je želela više da putuje, pa je to često činila sama jer je on imao drugih finansijskih obaveza. Da je putovao s njom, rado bi mu, kaže, platila za njega. Međutim, budući da su muškarci muškarci, želeo je da plati i to bi ga frustriralo, a nju je frustriralo što nije mogao. Da su im prihodi i finansije bili slični, ne bi imali ovaj problem.

5. Stavljanje kvalitetnog vremena u drugi plan

Pobrinite se da odvojite vreme za vezu kada izlazite. Ovo može zvučati previše očigledno, ali iznenađujuće je koliko "život" može stati na put, pogotovo ako on ima decu. To je bio veliki problem za njih, jer je on radio noćne smene pa je bilo teško kvalitetno se viđati.

Takođe, većinu vikenda želeo je videti decu, što je značilo da je bilo vikenda koje su provodili razdvojeni. Normalno da su mu deca prioritet, ona nije ni očekivala ništa manje, ali to je definitivno opteretilo njihovo zajedničko vreme, Yourtango.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA