≫ 

Mlada izbacila konobaricu sa venčanja jer je bila "previše našminkana"

Prema rečima ove mlade, konobarica je stavila ajlajner i nakit, te joj se to nije dopalo

  • 0
Nevesta, mlada, ljuta mlada, venčanje Foto: Pixabay

Dan venčanja je dan o kom većina devojaka mašta ceo život. To je njen dan, kada će obući svoju venčanicu i izgovoriti sudbosno "da". Dekoracija, sala, hrana... Sve ovo i još mnogo drugih stvari bora mlada kako bi njen dan protekao u najboljem redu.

Međutim, na svadbama često dođe do problema, posebno kada nešto nije po mladinoj volji. Upravo ova situacija se dogodila jednoj ženi koja je anonimno objavila svoju ispovest na društvenoj mreži "Redit".

Naime, ona je izbacila konobaricu sa svog venčanja, a njen suprug ju je zbog tog postupka nazvao "ludom".

Ona je objasnila da je od svojih gostiju zahtevala "minimalistički dress code", tako da se ona i suprug jedini ističu na taj dan. Međutim, jedna konobarica je prekršila ovo pravila, jer je, prema mladinim rečima, imala previ ajlajnera.

- Svim mojim gostima je rečeno da nose tamne boje kako bismo se suprug i ja istakli, a takođe sam zamolila svoje goste da nose minimalno šminke - napisala je ona i dodala:

- Pretpostavljala sam da se to odnosi i na osoblje. Međutim, konobarica je stavila mnogo ajlajnera, nosila je minđuše i prsten. Takođe je imala košulju sa V-izrazom, koja je isticala njene grudi, a i pantalone su joj bile preuske. Hodala je okolo, posluživala piće i razgovarala s mojim gostima.

Ona je zamolila šefa sale da ovu konabricu stavi u šank, ali joj je on rekao da im fali osoblja, na šta je mlada rekla da će, ukoliko ova devojka nastavi da konobariše, pozvati policiju. Zbog ove njene rečenice, šef je poslao devojku kući.

- Moj muž i svekrva su rekli da se ponašam ludo i da sam bez razloga napravila problem devojci. To je moje venčanje i ona treba da zna da ne sme da se doteruje toliko - zaključila je ova mlada.

Komentari ispod njene objave su se nizali, a većina ljudi je stala na stranu konobarice.

- Da zoveš policiju jer ti se ne sviđa kako je neko obučen? Ženo, bolje pozovi doktora da proveri da li si dobro - napisala je jedna žena.

- Zamislite život sa njom. Bukvalno pakao. Ja bih pobegao glavom bez obzira - dodao je jedan muškarac.

Video: Kum na venčanju izjavio ljubav nevesti: Volim vas oboje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA