Tiktoker nabrojao 5 stvari koje nijedna žena ne bi trebalo da radi i "srušio" internet!

Da li je ovo pravi kavaljer?

  • 0
Cena Gas, HLS, JR.

Printskrin: TikTok/mrdaddy63

Da kavaljerstvo nije iščezlo dokazuje nam ovaj "TikTok" video i gospodin koji zna šta znači izreka "ponašajte se prema njoj kao prema kraljici i ona će se prema vama ponašati kao prema kralju".

On navodi pet stvari koje smatra nedopustivim da žena radi sama i misli da muška osoba uvek treba da pomogne ili da te stvari odradi umesto nje. Jasno je da žena ne treba da bude sprečena da ove stvari radi sama za sebe, ali njegova poenta je da isključivo iz ljubavi muškarac treba da ih radi za svoju damu.

Sipanje goriva i pranje auta su za njega jedno veliko NE, on smatra da muškarcu nikada ne sme da bude teško da uradi ove stvari za ženu koju voli. Čak i da ima najmoderniji auto, muškarac treba da vodi računa o njegovom stalnom održavanju.

@mrdaddy63 #MyOpinionOnly #5Things #ForHer #ItWorks #Try1OrAll #BeAMan #🤷🏽‍♂️ #WorksForMe #SayThankYou #💙 ♬ original sound - HLS, JR.

- Ako auto treba da ide na popravku, ne dozvolite svojoj dami da ga ona odveze u automehaničarsku radionicu. Dame, ako nemate partnera, neka to odradi vaš brat - govori autor videa.

Tu je još nekoliko saveta.

Otvorite vrata dami, ne dozvolite da ovakvi gestovi u potpunosti nestanu, a za kraj dana svojoj voljenoj pokažite ljubav bez ikakvog povoda. Svakog dana joj stavite do znanja da je volite, a za to vam nisu potrebni nikakvi specijalni gestovi, dovoljna je i personalizovana čestitka u kojoj joj iskazujete ljubav.

U komentarima su se žene složile da je jako korisno da budete sposobne same za ove i slične stvari, ali da je uvek lepo znati da postoje muškarci koji na ovaj način pokazuju koliko cene svoje partnerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA