Baka (83) se hvali intimnim životom sa mužem (37): "Održava me mladom i posle 3 godine ljubavi"

Ajris Džons (83) nastavlja da uživa u strastvenom ljubavnom životu sa svojim mnogo mlađim partnerom Mohamedom Ahmedom Ibrihamom (37)

  • 8
Iris Jones, Mohamed Ahmed Ibriham

Foto: Facebook/Iris Jones

Ajris Džons (83) iz Velike Britanije, koja je stekla slavu pre tri godine nakon što se u emisiji "This Morning" pohvalila vezom sa Mohamedom Ahmedom Ibrihamom (37), otkrila je da i dalje ima najbolje intimne odnose u svom životu sa partnerom koji je skoro pola veka mlađi od nje.

Baka koja je i ranije pričala o svom strastvenom ljubavnom životu sa mladim Egipćaninom za kojeg se udala uz blagoslov njegove majke, kaže da je i posle tri godine njihova intima i dalje "usijana". Ajris je šokirala TV gledaoce kada je otkrila svoju omiljenu pozu u krevetu.

A potom je ostavila bez teksta i same voditelje emsije Filipa Šofilda i Holi Viloubi kada im je rekla: „Moja koža je veoma tanka, Mohamed mora da bude oprezan kada me zgrabi. Pocepa mi kožu, jer mi koža na nogama veoma, veoma tanka."

 

- Kada je u pitanju vođenje ljubavi, to može da bude bolno. Mogla bih da završim u ambulanti sa pocepanom kožom, ali mi smo rešili taj problem jer to ponekad radimo na pseći način - izjavila je ova starica pred zgranutim voditeljima.

I gledaoci su se zajapurili kada je Ajris izjavila da je njihov prvi odnos bio "veoma grub".

- Ni sa kim nisam bila intimna punih 35 godina, a onda sam upoznala Mohameda. Ponovo sam se osećala kao devica. Koristili smo celu tubu lubrikanta - pohvalila se.

Ajris je upoznala Mohameda na Facebooku 2019. godine, ubrzo su se i venčali, edavno je za časopis "Closer" izjavila:

- Nisam očekivala da ću imati najbolje intimne odnose u životu sa 83 godine, ali se ne žalim. Mohamed me održava mladom, posebno ispod čaršava.

Porodica ove Britanke je iznenađena što njen brak sa 47 godina mlađim Egipćaninom i dalje opstaje, pogotovo što su prethodno uglavnom upozoravali staricu da je Mohamed sa njom samo zbog novca. Govoreći za Sun onlajn pre tri godine, njen sin Stiven Džons (53) rekao je da romansa njegove majke preti da razori njihovu porodicu.

- Ona nam je rekla da komunicira sa tim tipom u Egiptu. Nisam tad znao koliko ima godina i nisam previše razmišljao o tome. A onda je jednog dana samo saopštila: "Želim ovog momka". Kad sam saznao njegove godine, to je izazvalo mnogo svađa. Moj brat to nije prihvatio, a ja sam bio u nedoumici zbog tolike razlike u godinama. Daren je to podneo gore od mene. On nije želeo ništa s tim - požalio se njen sin.

Ali žestoka Ajris tri godine kasnije i dalje insistira na tome da Mohamed ne traži njen novac, niti traži pasoš za Britaniju, kao što su je mnogi upozoravali, prenosi Mirror. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA