≫ 

Saveti za dejting aplikacije: Kako da se bezbedno upustite u potragu za partnerom

Postoje besplatne aplikacije za upoznavanje koje su dobre za početak, ali postoje i neke sjajne aplikacije za upoznavanje koje naplaćuju pretplatu

  • 2
dejting aplikacije Foto: Shutterstock

U savršenom svetu, srele biste gospodina "Pravog" na ulici, zaljubile se i venčale na plaži uz zalazak sunca. Nažalost, ovo je stvarni život, gde se pronalaženje partnera uživo čini sve teže. Umesto toga, toliko ljudi se sada povezuje preko aplikacija za sastanke da ovo više nije nikakvo iznenađenje.

Ali, kada jednom uplovite u svet dejting aplikacija, morate obratiti pažnju na određene stvari kako biste ostali bezbedne, ali i kako biste se lakše snašli u komunikaciji.

Ispitajte koje su aplikacije i sajtovi besplatni

Postoje besplatne aplikacije za upoznavanje koje su dobre za početak, ali postoje i neke sjajne aplikacije za upoznavanje koje naplaćuju pretplatu. Istražite, pa ako otkrijete da aplikacije sa pretplatom imaju onu vrstu korisnika sa kojima biste želeli da se družite, nemojte biti škrti!

Nemojte se stideti da prvi pošaljete poruku

Mnoge žene se stide da prve šalju poruke, ali zašto biste? Ako nađete nekoga interesantnog na aplikacijama za upoznavanje, reagujte odmah. Neke aplikacije su napravljene tako da je na ženi da ona prva pošalje poruku. Budite opuštene i najnormalnije započnite razgovor. Iako mislite da sa strancem nemate o čemu da se dopisujete, varate se, za početak je samo bitna inicijativa. Krenite sa opštim pitanjima kako biste stekli neki početni utisak o tome kakav stil života vodi vaš sagovornik, a to će stvoriti prostor za mnoga nova pitanja.

Ako nema odgovora, i to je u redu

Ako ste kontaktirali sa nekim ko vam se zaista sviđa, a on vam ne odgovara 24 sata, nemojte se truditi da čekate ili da ponovo kontaktirate. Nema potrebe da gubite vreme razmišljajući zašto vam neko nije uzvratio. Nećete ni vi sigurno svima odgovoriti.

Budite iskreni

Ovo je jedno od najosnovnijih pravila za upoznavanje na mreži - nemojte se pretvarati da ste neko ko niste jer će vam to samo izazvati izazove na putu. Ako želite da pronađete ljubav na mreži, budite iskreni o tome ko ste i šta tražite. Uspešni odnosi su zasnovani na poverenju i možete početi tako što ćete biti iskreni i definitivno ne pominjati stvari koje ne radite ili o kojima ne znate ništa kako biste nekoga impresionirali.

Pazite na lične podatke

Upoznavanje na mreži može biti i opasno na neki način, pa bi bilo pametno postupati pažljivo. Nemojte previše pričati o stvarima koje se tiču osetljivih podataka o vama, poput kućne adrese ili mesta na kom vam se nalazi kancelarija.

Video: Svidela mu se devojka u vozu, pa je posred kabine organizovao romantičan dejt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pax

    17. oktobar 2022 | 18:37

    A da date savet ljudima koji zdravo razmišljaju?

  • Tince

    17. oktobar 2022 | 22:24

    Ko ima avera preko aplikacija i samo telefon mora da je bolestan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA