≫ 

Najpoznatije holivudsko prijateljstvo: Zašto Džordž Kluni i Džulija Roberts nikada nisu bili u vezi?

Što se tiče prijateljstava poznatih ličnosti, malo ko bi mogao da se uporedi sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem

  • 0
Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney Foto: Tanjug/AP

Njih dvoje nisu romantično povezani jedno s drugim niti su ikada bili. Ali, istina je da hemija između Džordža Klunija i Džulije Roberts na ekranu i van njega jeste jaka i primetna. Zbog toga je toliko fanova verovalo da je dvoje najboljih glumaca holivudske A-liste bilo u romantičnoj vezi.

Džordž Kluni i Džulija Roberts podelili su nove detalje o svom prijateljstvu - uključujući i razlog zbog kog se nikada nisu zabavljali. U intervjuu za "Access Hollywood" razgovarali su o svom novom filmu, u kom tumače bivše supružnike, ali i kakva je situacija u romantičnom smislu bila između njih dvoje svih ovim godina.

Kada su upitani o međusobnim prvim utiscima, Kluni je rekao da ga je Roberts nasmejala, a Džulija je Klunija nazvala nežnim. Zvezde su zatim upitane o kvalitetu kojem se najviše dive kod ovog drugog - Kluni je pohvalio Džulijinu ljubaznost, a Roberts je rekla da poštuje njegovu snagu.

Zatim se nametnulo pitanje na koje obožavaoci godinama nisu dobili odgovor - da li im je nekada bilo zabranjeno da budu u vezi zbog posla, na šta su oni odgovorili da nikada nisu ni pomišljali da se zabavljaju.

Kluni je pružio uvid u to zašto nikada nisu išli dalje od prijateljstva. Prema rečima glumca, ili je Džulija uvek bila u vezi ili je on bio u vezi. Tvrdi da su se brzo sprijateljili i da im prijateljstvo mnogo znači.

Što se tiče prijateljstava poznatih ličnosti, malo ko bi mogao da se uporedi sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem. Osim što je svaka zvezda bila izuzetno uspešna u sopstvenim i zajedničkim filmskim ostvarenjima, oboje su uspeli da održe prijateljstvo o kakvom mnoge njihove kolege sanjaju.

Džulijino i Džordžovo sada legendarno prijateljstvo nastalo je kada je duo zajedno radio na hit filmu "Ocean's Eleven" 2001. godine.

Čini se kao da su sva Džordžova osećanja potpuno obostrana, jer je Džulija, koja je sa Džordžom glumila u šest filmova, naširoko govorila o tome koliko joj je on sjajan prijatelj. "Kakvo je olakšanje što nismo 'holivudski' prijatelji", rekla je glumica za People 2016. dok je promovisala svoj film "Money Monster".

- Upravo sam mu rekla pre sat vremena: "Hvala Bogu da se zaista volimo ili bismo bili u problemu".

Video: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA