Oni imaju "otvorenu vezu" i kažu da im viđanje s drugim ljudima učvršćuje ljubav

Njih dvoje su već dve godine u vezi u kojoj smeju da se viđaju sa drugima

  • 2
Our Secret Spot Foto: instagram/oursecretspot/

Dok je nekada bilo tabu pričati o poligamiji, odnosno, emotivnim vezama ili brakovima u kojima partneri smeju da imaju još nekoliko momaka i devojka "sa strane", to više nije slučaj. Naime, u današnje vreme su popularne takozvane otvorene veze gde partneri naprave dogovor da smeju da izlaze i imaju odnose i sa drugim ljudima.

Dok jednima to zvuči nemoralno i nemoguće, Džes i Džej kažu da im je otvorena veza samo pomogla da se još više zavole.

Njih dvoje su se upoznali pre dve godine preko aplikacije "Tinder", a kako kažu, "kliknuli" su na prvu.

Džes je inače biseksualne orijentacije i već 10 godina nije bila u monogamnoj vezi, te je predložila Džeju da isto proba i on.

- Prilično sam otvoren prema takvim stvarima, pa kad je to spomenula, mislio sam da vredi pokušati - rekao je Džej.

Kako kaže, navikao se na to da njegovoj devojci prija stil života u koe uživa u ljubavnim odnosima i sa drugom parovima i da je apsolutno podržava u tome, kao i ona njega.

Džej kaže da nije ljubomoran kad je Džes s drugim ljudima, jer samo želi da ona bude srećna. Međutim, nedavno su postavili nova pravila - sa drugima se viđaju isključivo zajedno i uglavnom su u pitanju žene.

Džes ističe da ne znam da li bi ikada mogla da se odrekne ovakvog načina života, ali da bi pauzirala kada bi u jednom trenutku poželela porodicu.

- Ovaj način života samo poboljšava moj i njegov odnos. Bićemo zajedno u svemu ovome sve dok nam je lepo - zaključila je Džes, a prenosi "Daily mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    14. oktobar 2022 | 17:54

    Bolen posao

  • Joca

    15. oktobar 2022 | 15:37

    Oce da kaze dok je njoj lepo.dok je ovaj podrzava radi " opstanka veze" posle sut,ajmo na drugog ko ovo voli i tako u krug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA