≫ 

Kako znati kada smo spremni za ljubav: "Jurimo za ljubavlju jer mislimo da je to konačno rešenje"

Važno je da znate ko ste pre nego što potražite nekog drugog

  • 0
Ljubavni par, ljubav Foto: Pexels

Hejli Kvin, vodeći britanski stručnjak za ljubav i dejting, govorila je o pronalaženju ljubavi i samoj suštini na koju možda zaboravljamo.

Ona započinje svoj govor pričom o tome kako je upoznala osobu za koju je bila neverovatno vezana. I pošto je sve išlo dobro, ignorisala je znakove upozorenja, takozvane "crvene zastavice".

- Kada sam pobacila našu bebu, u tom trenutku, kada sam bila najslabija, on je otišao. Na kraju sve te ljubavi nisam imala ništa, osim što sam još uvek imala sebe - kaže ona.

- Mi jurimo za ljubavlju jer mislimo da je to konačno rešenje za nas samce. Sada imam minimalistički pristup ljubavi - objasnila je dalje.

Ona naglašava kako odgovor leži u nama samima i sugeriše kako nas okolina tera da pronađemo ljubav. Ona kaže da, kada se fokusirate na savršenu vezu, vi se zapravo ne fokusirate na svoje unutrašnje ja kome je potrebno zaceljenje. Važno je da znate ko ste, pre nego što potražite nekog drugog.

- Život je prilično dramatičan takav kakav jeste i ne morate dodatno da ga takvim činite. Kada se suočimo sa svojom usamljenošću, kada ne bežimo od nje, kada vam ne treba destruktivna on-off veza, kada možete jednostavno da budete vi. Ja zapravo mislim da je to prava ljubav - zaključuje ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA