Devojka se zaljubila u zatvorenika s kojim se dopisuje: "Uskoro idem u posetu kod njega"

Kako kaže, nije ni slutila da će zatvorenik biti njena srodna duša

  • 1

Kejti je devojka koja je na TikToku postala poznata zbog video-snimka u kom priča o svojoj simpatiji. Naime, ona je pre godinu dana odlučila je da se prijavi u program za dopisivanje sa nepoznatim muškarcima koji su u zatvoru.

Kako kaže, nije ni slutila da će tako zaista upoznati svoju srodnu dušu.

- Htela sam da usrećim nekog zatvorenika i ulepšavam mu boravak. Ali, onda mi je Džejmi odgovorio i posle par poruka se pojavila privlačnost - priča ona.

@galwiththetats I cant deal with him sometimes.. btw im not in america if anyone was wondering 😎😂 #mamaiminlovewithacriminal #obsessed #felonlove #myguy #icantdeal #lovehimsomuch #happyhappyhappy ♬ That's My Man - Monica

On je trenutno udaljen od Kejti 7.500 kilometara, a njena priča je veoma brzo postala viralna.

- Uskoro idem za Ameriku kako bih ga posetila u zatvoru. Nikada se nismo videli, ali znam da je on čovek za mene. Mesecima smo razmenjivali na stotine poruka, a komunikacija među nama je postala emocionalna i intenzivna. Brzo smo poslali i fotografije i odmah smo se jedno drugom svideli - rekla je Kejti.

Poruke su se, kaže, ubrzo pretvorile u pozive, ali priznaje da je ipak brine velika udaljenost i da je mnogi osuđuju zbog veze s kriminalcem.

- Ne sumnjam da će se sve isplatiti kada se budemo videli - rekla je ona.

Kejti je skoro objavila da je dobila dozvolu od policije da ga poseti, te uskoro putuje kod svog voljenog Džejmija, a o svemu će pričati na svom TikTok nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA