Devojka testira vernost tuđih momaka: "Žene mi se javljaju da šaljem poruke njihovim muškarcima"

Ona kaže da joj u toku mesec dana stigne više od 1.000 zahteva za slanje poruka tuđim momcima i da bi se obogatila kada bi krenula da naplaćuje

  • 7
Livishelby Foto: Instagram/livishelby

Čini se da su ljubomora i posesivnost u poslednjih nekoliko godina glavni krivci zbog čega mnoge veze i brakovi pucaju. Dok jedni otvoreno pokazuju tu svoju stranu, drugi je vešto kriju i služe se raznim stvarima kako bi što više zavirili u partnerovu intimu.

Šta sve devojke rade da bi ispitale partnerovo poverenje najbolje zna Livi Šelbi (19). Naime, ovoj devojci se javljaju druge devojke koje žele da joj plate da se dopisuje s njihovim momcima, a sve u svrhu toga da saznaju da li su im verni.

Livi je nedavno gostovala u jednoj emisiji, gde je otkrila kako sve ovo funkcioniše.

- Devojka mi pošalje društvene mreže njenog dečka. Ja ga zapratim i pošaljem mu poruku. Ako dečko ne odgovori na poruku, to znači da je veran, ali ako mi odgovori sa "hej", već je na pola puta - objasnila je ova devojka.

Prema njenim rečima, mnogi muškarci naglase da imaju devojku, ali joj ipak lajkuju slike i tada ih, kako kaže, ima u šaci.

- Imam toliko iskustva da savetujem devojke da napuste tog momka i pronađu onog koji će ih istinski voleti - kaže ona.

Livi ne naplaćuje svoje usluge i redovno deli video-snimke poruka koje je razmenjivala s nekim muškarcem na internetu.

- Ne tražim im pare, iako mnoge žele da mi pošalju. Međutim, imam jedan uslov. Moraju da mi dozvole da tu prepisku posle objavim na društvene mreže - zaključuje ova devojka.

Liv dodaje da joj u toku mesec dana stigne više od 1.000 zahteva za slanje poruka tuđim momcima i da bi se obogatila kada bi krenula da naplaćuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA