≫ 

Možda nikada ne biste rekli, ali ove stvari čine muškarce nesigurnim

Ovi strahovi drže ih zatvorenim, dovode do neodlučnosti, ljubomore, potrebe za kontrolom pa čak i do povlačenja

  • 0
Prvi sastanak, ljubavni par, partneri Foto: Shutterstock

Istina je da i muškraci i žene imaju nesigurnosti kada su u vezi.

Čini se da je ženama lakše da govore o svojim nesigurnostima i nekako je društveno prihvatljivije da ih one imaju. S druge strane, kod momaka postoje uobičajne nesigurnosti koje su im nametnute od detinjstva i čini se da im je teže da se izbore s njima.

Strahovi većine muškaraca su izmišljeni i neosnovani, prenosi "Yourtango". Ovi strahovi drže ih zatvorenim, dovode do neodlučnosti, ljubomore, potrebe za kontrolom pa čak i do povlačenja. Predstavljamo neke od njih.

Finansijska nezavisnost i obaveza

Mnogi muškarci se pitaju da li su dovoljno finansijski sigurni. Zbog emancipacije žena, muškarci danas imaju strah da će one biti uspešnije od njih i zarađivati više, što dovodi do pitanja da li će ih poštovati na isti način.

Izgled

Čak i muškarci brinu kako izgledaju u poređenju sa idealima i pitaju se da li će ih žene zbog toga osuđivati. Oni takođe brinu ukoliko nemaju dovoljno kose ili imaju višak kilograma.

Iteligencija

Mnogi muškarci se pitaju da li su dovoljno pametni. Ukoliko su u društvu visoko inteligentnih žena, radije se povlače, ali stvar je u tome da ženama nije važno zvanje kraj muškog imena ili njegova diploma već mnoge druge stvari koje čine ženu zadovoljnom i voljenom.

Video: Neki imaju kratak fitilj, drugi su staloženi: Kako horoskopski znaci reaguju kada se naljute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA