≫ 

Manekenka preduzima ekstremne mere kako bi otkrila da li je muž vara

- Uvek proveravam stanje kreditne kartice, pozive koji su mu stizali tokom noći, pa čak i mirišem njegov donji veš - kazala je meksička manekenka

  • 3
Kimberly Flores Foto: Instagram/kimfloresgz

Manekenka i poslovna žena Kimberli Flores iz Meksika služi se vrlo neobičnim i pomalo bizarnim načinima kako bi otkrila da li je muž vara.

Ona je u jednoj rijaliti emisiji kazala kako miriše njegov donji veš kako bi "nanjušila" potencijalne rivalke, prenosi "Nypost".

Test mirisa neverstva opisala je na sledeći način:

- Uvek proveravam stanje kreditne kartice, pozive koji su mu stizali tokom noći, pa čak i mirišem njegov donji veš i gledam lajkove na društvenim mrežama - priznala je Flores koja je udata za meksičkog pevača Edvina Luna.

Nakon ove njene izjave Edvin je podelio ovaj snimak na svom profilu na društvenim mrežama uz natpis u kojem se pita da li je njegova supruga toksična.

Očekivano, video je podelio mišljenja njihovih obožavalaca, a mnogi su se složili da je njeno ponašanje kontrolisano i patološko.

Drugi pak misle da je ova izjava samo njena šala jer se čak i njen suprug ovome smejao.

Video: Tera supruga da je vara: Pali me kad moj muž spava s drugim ženama, uživam u poniženju i ljubomori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA