Par na meti osude zbog pravila u braku: Ima ih četiri, a jedno je izazvalo posebnu pažnju

Dok oni tvrde da im ova pravila održavaju brak, drugi kažu da je njihov brak toksičan

  • 4

Svaki ljubavni par je individua za sebe i ima neka svoja pravila i dogovore koja oba partnera moraju da poštuju. Međutim, pojedini imaju toliko stroga pravila da ona uključuju da partneri u svakom trenutku moraju da znaju gde je ovaj drugi.

Ovakva pravila ima i novopočeni mladi bračni par Džejden i Endi. Njih dvoje su veoma aktivni na društvenoj mreži TikTok, a nedavno su sa svojim pratiocima podelili pravila kojih oboje moraju da se pridržavaju.

Naime, Džejden i Endi moraju uvek da imaju upaljenu lokaciju na telefonu, ne smeju da kriju lozinke za telefon, ne smeju da se druže sa suprotnim polomima i laganje nikako nije dozvoljeno.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here - SNC

Oni su objavili video pod nazivom "Kontroverzne stvari o našem braku za koje nismo znali da su kontroverzne". Ovaj video je pregledan više od osam miliona puta, a korisnici društvenih mreža su ih osudili i nazvali "najtoksičnijim parom".

- Ja sam šokiran. Vaša pravila su, pa malo je reći bolesna. Mladi ste, uživajte u ljubavi, a ne u posesivnosti i toksičnosti. Najgore mi je pravilo vezano za lokacije - napisao je jedan čovek.

- Vaš odnos je definicija nedostatka poverenja, u svakom aspektu. I da, slažem se, pravilo o lokacijama je zaista užasno - dodala je jedna korisnica društvene mreže TikTok.

Međutim, Džejden i Endi kažu da oni imaju poverenje jedno u drugo, ali da ova pravila održavaju njihov brak.

Video: Zaljubila se u beskućnika, pa mu rodila dvoje dece: Ovaj potez ju je oborio s nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    13. novembar 2022 | 15:24

    Ok zalokacije su preterali, ali ya lozinku na telefonu i nisu, jer cemu lozinka ako nista ne krijes, i krijes od partnera, to pozdravljam.

  • Da

    13. novembar 2022 | 16:02

    I sve su u pravu

  • Lol

    14. novembar 2022 | 14:23

    Pravila su odlična. Ko ne muti i ne laže neće mu smetati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA