≫ 

Da li je samo mit da pripadnici crne rase imaju najduži polni organ: Gde su tu Srbi

Normalna veličina muškog polnog organa je od 13 do 14 centimetra

  • 9

Ne postoji muškarac, nebitno koje je nacije, koji se ne hvali ili ne bi voleo da se pohvali dužinom svog polnog organa. Na šta su sve spremni zarad svog "ponosa", već smo pisali - i da ih produže, i da ih skrate, ali po prirodi, ipak nije mit da pripadnici crnce rase imaju najduži polni organ, kaže za Telegraf.rs prof. dr Aleksandar Milošević, specijalista urologije i seksolog.

Po dužini polnog organa, kada je o nama Srbima reč, mi smo, šali se, već u Evropi.

- Srbi su Evropljani - kaže naš sagovornik, odgovarajući na pitanje da li je rađeno neko istraživanje koje bi zaista utvrdilo da li pripadnici crne rase imaju najduži polni organ ili se uzalud hvale:

- Rađeno je istraživanje. Mi, ako smo po čemu u Evropi, onda smo po muškom polnom organu. Istočnjaci imaju najmanje penise, crnci imaju najveće. Ali, sve je to razika od po centimetar, a Evropljani i Amerikanci su u sredini. Bio je jedan kongres, francuski, pa su Francuzi dali metar i ispalo je da oni imaju najveći, a Ameikanci najmanji. Razlika je bila u dva-tri milimetra. Ali, suštinski, Evropljani imaju slične penise, nema bitne razlike - objašnjava prof. dr Milošević.

On je već ranije ispričao za naš portal da je normalna veličina muškog polnog organa 13-14 centimetara i da je nepotrebno da imaju duži. Govorio nam je i da nije bitna veličina, kao i da seksualni odnos ne treba da traje dugo.

- Muškarci moraju da shvate da seksualani odnos ne treba da traje ne znam koliko. Druga stvar, ljubav je bitna stvar, opuštenost je bitna stvar i ejakulacija je bitna da se desi u nekom normalnom vremenu. I ne treba da bude veliki penis. Moj doktorat je smanjivanje penisa i imao sam 40 pacijenata sa čuvenim Savom Perovićem zbog toga što nisu imali dovoljno tvrde erekcije, pa su smanjivali polne organe. Zamislte sada da imate 20 centimetara penis, pa žena treba da trpi, a vagina je devet centimetara. Ona može da se proširi na 13-14 centimetara. To je nepotrebno. Bitno je da on pokaže želju, nije bitna veličina, već da on pokaže ljubav prema njoj i da, jednostavno, bude opušten. I potpuno normalan, a normlana veličina muškog polnog organa je 13-14 centimetara. Najvažnije je biti normalan, običan i u toj normalnosti treba uživati - kazao je prof. dr Milošević.  

Profesor, koji je sve vreme u razgovoru sa nama isticao ljubav iznad seksa, kazao je i da ne znači da je ljubav prestala ako odnosa nema. Kako je napomenuo, bolje jedan a vredan odnosn, nego više njih:

- Ljubav sa samim seksualnim odnosom nema mnogo veze, ali i ima. Želja i potreba postoji, ali ne treba da se svede na seksualni odnos jer on nije dokaz ljubavi. Nikako. Seksualnost je nešto što je u nama i što ima svoje mesto i sigurno je treba negovati i gajiti, ali sa godinama se menja. Čovek, kada ima 25 godina, drugačiji pristup ima nego čovek sa 60 godina. Mi ne živimo više kao naši čuveni pisci i pesnici koji su umirali od tuberkuloze sa 37 i 40 godina, koji su pisali ljubavna pisma. Pisali su ih i shvatali duhovnost ljubavi, da je bitnija. Nisu oni imali seks sedam puta dnevno. Oni su pisali ljubavna pisma. Prema tome, ljubav je nešto što je potpuno izdignuto od seksualnosti. A, seksualnost je posledica ljubavi i ako se to ostvari, onda je to vrh.

Video: Šta muči muški ponos, može li muškarac da voli dve žene istovremeno?!

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    16. novembar 2022 | 20:22

    Никада не бих могла да будем са неким кога не волим и ту се сва та фамозна студија и прича за мене завршава. ТАЧКА!!!

  • Makica

    16. novembar 2022 | 23:29

    Dzaba sve ako miris Partnera ne odgovara, Miris je najvazniji a onda sve ostalo.... Moze biti Apolon i biti Obdaren....a Smrdi kao Deponija.

  • A. P

    16. novembar 2022 | 22:47

    Mnogo veliki gabarit, ima problema da ude u tunel.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA