≫ 

Devojka se udala za krpenu lutku: "Imamo problem jer me je prevario, ali borim se za nas zbog našeg sina"

"Njenog muža" je sašila Meirivonina majka

  • 5
Meirivone Rocha Moraes Foto: Jam Press/@meirivonerocha / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U mnogim zemljama mogući su različiti brakovi, pa tako imamo primere žene iz Velike Britanije koja se udala za drvo, žene koja je sama sebi postala bračni partner, a Meirivone Roha Moraes (37) iz Brazila  tvrdi da se udala za krpenu lutku koju je sašila njena majka.

Naime, njena majka je napravila krpenu lutku po imenu Marselo, jer je Meirivone bila vrlo nesrećna zato što su sve njene drugarice imale nekog, a ona ne.

Pre nešto manje od godinu dana, odnosno 18. decembra 2021. godine, par je stao na "ludi kamen", a venčanju je prisustvovalo 250 zvanica. Nije ni prošlo dugo nakon venčanja kada su u svoju porodicu uveli još jednog člana - bebu lutku Marselinja.

Međutim, u njihovom braku su veoma brzo nastali problemi. Naime, Mejrivon tvrdi da ona i Marselo sada spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da ju je varao s drugom ženom.

- Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela da pretražujem ​​njegov telefon i videla sam razgovore, pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli te je tražio da mu oprostim - rekla je ova žena.

Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marsela iz kuće, pristala je da ga pusti da ostane zbog Marselinja.

- Htela sam da ga izbacim iz kuće, ali naše dete je još malo i u ovoj fazi bi mu otac jako nedostajao. Takođe, ljubav koju osećam prema njemu naterala me da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Moram da razgovaram s njim, kako bi jednom zauvek odlučio da više neće varati, a ako to učini još jednom, neću mu oprostiti - zaključila je ona, a prenosi "Mirror".

Video: Njen muž stalno stoji podignut... udala se za Ajfelov toranj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    18. novembar 2022 | 12:44

    😲😲😲🤔🤔🤔😞😞😞

  • чеда

    18. novembar 2022 | 17:23

    Болест не бира

  • Sigma muzjak

    18. novembar 2022 | 14:07

    Po meri zena, mladozenja ce da cuti ma sta god mlada bude radila jer zene hoce roba za muza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA