≫ 

Šezdesete su nove četrdesete: Zbog Šona mnoge žene sada na "Tinderu" traže starije muškarce

Verujete li mu da ima 60?

  • 0

Šon Dod (60) objavljuje videe na "TikTok-u", a ženski deo publike ne može da pronađe vezu između njegovih godina i dobrog izgleda. Smatraju ga toliko privlačnim da su počele da menjaju svoja podešavanja na "Tinderu" kako bi im ta platforma za upoznavanje predlagala profile starijih muškaraca u nadi da će tamo pronaći nekog poput Šona.

Šon, koji je na "TikTok-u" poznat pod korisničkim imenom @ironranger023, objavio je snimak sebe kako se smeši u kameru uz viralni zvuk koji glasi: "Reci mi da ne izgledaš u skladu sa svojim godinama, a da mi ne kažeš da ne izgledaš u skladu sa svojim godinama".

@ironranger023 I’ll take it!!!! #Age *Please note* This account and AIA_Motivation is my only accounts. All other accounts are scammers! #IronRanger023 #TeamPNWRanger #GenX #Dad #Me #TikTok #Motivation #GiddieUp #Positive #Enjoy #selfcare #Love #Growth #Energy #manifestation #aware #Able #Now ♬ original sound - Manny Michael

Korisnici "TikToka" nisu mogli da veruju u istinitost njegove tvrdnje o godinama, pa su komentarisali da izgleda najmanje pet godina mlađe. Zaključak mnogih žena koje su ostavljale komentare jeste da su 60-e nove 40-e.

Video: Svi kažu da je bolja mačka od ćerke: Tiktokerka ljubomorna na majku jer izgleda kao njena drugarica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA