Tata na meti osude, jer veruje da ga sve mame gledaju kada dođe po decu u školu: "Dečko, živiš u filmu"

Njegov video-snimak je pregledalo više od 1,8 miliona ljudi

  • 1

Rob je tiktoker kojeg na istoimenoj društvenoj mreži prati više od 110.000 ljudi, a nedavno se našao u vrlo nezgodnoj situaciji zbog jednog video-snimka. Naime, Rob je otac dva dečaka, a nedavno je objavio video u kom tvrdi da ga "sve mame gledaju kada dođe po decu u školu".

Inače, Rob je sam sebi dao nadimak "warfordd", što u prevodu znači "vrući otac", aludirajući na to da je poželjan, zgodan i lep.

Video u kom se hvali kako ga sve mame gledaju kada dođe po decu u školu pregledam je više od 1,8 miliona puta, a negativnih kometara ima skoro 4.000.

@warfordd Some of you mummas be thirsty 😂 #foruou #fyp ♬ Kute & Neat - Sasique

- Viđam te u školskom dvorištu i tvrdim da ne izazivaš nikavo divljenje kod žena. Dečko, jadan si i živiš u nekom filmu - napisala je jedna žena.

- Istina, željne smo. Šoljice čaja, mira i tišine, ali ne tebe. I veruj mi, nebitan si i niko te ne gleda - dodala je druga.

Iako je dobio pregršt negativnih komentara, ovaj tata se nije oglašavao povodom njih, već je nastavio da objavljuje videe u kojima ističe koliko je poželjan među ženama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA