≫ 

Kad ovu stvar žene urade, muškarci ne žele da jure za njima: Srpkinjama ta greška nije strana

Nekada iz želje da se dopadnemo nekome često pravimo i greške

  • 0
Svađa, ljut muškarac

Foto: Shutterstock

I muškarci i žene služe se različitim taktikama kako bi osvojili osobu koja im se dopada. Iako su muškarci nekada bili ti koji su češće prilazili ženama, čini se da se u današnje vreme situacija menja.

Naravno, u tome nema ničeg lošeg, ali stručnjaci za veze upozoravaju na jednu stvar koju žene često rade, a to muškarce odbija.

Laun Vard je stručnjak za veze i ljubavne sastanke, a kako kaže, mnoge žene prave grešku zbog koje muškarci postaju nezainteresovani. Naime, kako kaže, žene često stavljaju muškarca na "hlađenje", odnosno postavljaju se tako da on pomisli da je ona nedostižna.

- Dok ona misli da ga tako privlači, zapravo radi suprotno - kaže Laun.

Ona je povodom ove česte greške dala savet koji će, kako kaže, naterati muškarca da juri za vama.

- On te neće juriti osim ako mu ne daš priliku da te juri. Ne igrajte igrice. Dajte mu priliku da odluči da li želi da vas juri - rekla je ona.

Nakon jednog ili dva sastanka, Laun je rekla da treba da budete ljubazni, da mu uzvratite pozive i odgovorite na njegove poruke.

- Ako mu vi pokažete interesovanje, on će vam uzvratiti istom merem. Međutim, ako igrate igrice, on će jednostavno otići - zaključuje Laun, a prenosi "Dailymail".

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA