Zaljubljeni Megan Markl i princ Hari pokazali svoje do sada neviđene fotografije

Trejler prikazao intimne fotografije Megan Markl i princa Harija

  • 0
Megan Markl i princ Hari

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari objavili su nekoliko, do sada neviđenih, fotografija u svom "Netfliks" trejleru.

Za "Netfliksov" dokumentarni serijal Megan Markl i princa Harija objavljen je tizer koji je prikazao nekoliko intimnih fotografija kraljevskog para.

Jednominutni trejler sadrži mnoštvo ličnih snimaka, od uspomena iz detinjstva do prelepog venčanja vojvode i vojvotkinje u maju 2018. godine, prenosi "Nypost".

Pored fotografija prelepih životnih trenutaka, jedna prikazuje Megan kako plače dok gleda u svoj mobilni telefon, a može se samo zamisliti koje je naslove čitala da bi izazvali takav emocionalni odgovor.

U trejleru Megan kaže:

- Kada su ovoliki ulozi, zar nema smisla čuti priču i od nas?

Ipak, mnogi su negativno komentarisali ovakav vid eksponiranja rekavši da već vide još jednu sezonu serije „Kruna“, te da se „porodična drama samo nastavlja“.

Drugi su komentarisali preskupo "Hermesovo" ćebe na slici na kojoj je Megan Markl, koje vredi više od jedne prosečne plate.

Treći su kritikovali što je par podelio toliko intimnosti sa "Netfliksom".

"Netfliks" je u saopštenju naveo da će šestodelna dokumentarna serija o paru istražiti dane njihovog ranog upoznavanja i izazova koji su doveli do toga da su osećali da su primorani da se povuku sa kraljevskih dužnosti u monarhiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA