Petar je na Tviteru postavio pitanje koje je razbesnelo žene: "Ne možeš da ga izvedeš među prijatelje"

Njegova objava je brzo postala viralna

  • 11
Ljuta žena, besna Foto-kolaž: Shutterstock, Twitter

Uvreženo je mišljenje da se muškarci i žene oko pojednih stvari nikada neće razumeti. Nerazumevanje između muškaraca i žena je često predmet šale, ali i ozbiljnih rasprava kao što je to slučaj sa ovom.

Naime, na društvenoj mreži Tviter pre nekoliko dana pojavio se "tvit" jednog Petra koji je postavio pitanje koje je naljutilo i razbesnelo mnoge žene.

On se zapitao kako je moguće da "fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?". Kako je obrazložio, on smatra da "takav čovek nikad ne bi mogao da ostvari njena očekivanja i snove".

Komentari žena su počeli da se nižu ispod ove objave, a većina je osudila Petra zbog navodnih predrasuda i nerazumevanja žena.

- Obrazovanje nas ne definiše kao osobe, zašto ne bi bilo moguće? Neko ko nema fakultet ne znači da je manje inteligentna osoba od one koje isti ima - napisala je jedna devojka.

- Ako misliš da je nama ženama od svega potrebna vaša diploma, onda ti dečko, malo je reći, ne razumeš žene - dodala je druga.

Iako je većina žena pokušala da mu objasni da diploma nije važna, već druge vrednosti, Petar je ostao dosledan svom stavu.

- Takvog čoveka ne možeš da izvedeš među svoje prijatelje. Poješće ga. Ja mislim da je to velika prepreka za srećan život. Šta ako ona sa diplomom na primer pravi tri soma, a ovaj momak somića. I sad ona sedi i razmišlja, da sam se smuvala sa doktorom sad bi išli na Mauricijus. Ovako opet etno selo Stanišići - zaključio je ovaj muškarac.

Video: Evo šta kažu građani: Kome je teže u životu, muškarcima ili ženama?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    3. decembar 2022 | 15:03

    Mogu devojke da se ljute i da negoduju, ali momak je potpu o u pravu. I mislim da je bacio kosku. One što ga osudjuju prve bi tako postupile. Čisto foliranje.

  • Lela

    3. decembar 2022 | 14:52

    Petar pati od kompleksa niže vrednosti.Ja imam druga završio je ETF, priznat je u struci ali na košulji mu je jelovnik od prošle god,a cipele čisti par puta godišnje i stalno ga (celo naše društvo) opominje da se upristoji počeli smo da ga izbegavamo kad izlazimo.Pre par dana mi je došao majstor da popravi šporet, kulturan,lepo obučen, uredan i jako ljubazan.Uvek bih izabrala ovog drugog.

  • Podrška Petru

    3. decembar 2022 | 14:10

    Konačno normalan stav jednog muškarca! Potpuno se slažem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA