Pitate se da li bivši partner želi pomirenje? Dobro protumačite ovih 5 signala

Jeste li ovo već primetili?

  • 0
Partneri, pomirenje Foto: Shutterstock

Verovatno ste se nekada zapitali da li vaš bivši partner ponekad pomisli na vas, kao i šta će biti ukoliko naletite na njega. Ako ste se rastali sporazumno i u prijateljskim okolnostima zasigurno je da situacija neće nužno biti neprijatna. Ali baš taj susret vas može navesti da se zapitate da li on ili ona misle ponekad o vama i da li biste mogli sve ponovo. Važi i za suprotnu stranu. Nije retko da zbog ljubaznosti bivšeg partnera, čestitanja rođendana ili povremenog "kako si" pomislite da vas možda želi natrag.

Ako ste se zapitali koji su to znaci da vaš bivši partner želi da ponovo pokušate, onda ispratite da li ste se susreli sa ovakvim znacima i signalima sa njegove strane, prema pisanju Pinkville.

Učestalo vas kontaktira

Bilo da ste se slučajno sreli - pa je vašeg bivšeg partnera to podstaklo da vam se javlja ili vam se javlja naprasno, pratite šta će se dalje dešavati. Ukoliko vam šalje poruke ili vas zove, lajkuje vam objave na društvenim mrežama i interesuje se za vaš život u celosti, tu nešto postoji. Obratite pažnju koliko često vaš bivši partner to radi da biste razumeli da li je istinski zainteresovan za razgovor sa vama.

Deli sa vama detalje i životne aktuelnosti

Deljenje informacija o dešavanjima u njihovom sadašnjem životu je takođe odličan način da konverzacija teče. Ovo može značiti dve stvari. Prvo, žele da dobiju neku reakciju od vas. Možda da vidite da li vam nedostaje razgovor sa njima ili samo druženje sa njima. Drugo, oni jednostavno žele da ponovo budete deo njihovog života i da ovo ponovo bude svakodnevnica.  Pokušavaju da vam daju nagoveštaj da bi voleli drugu šansu sa vama. Takođe, daće vam i nagoveštaj da nemaju novog partnera.

Pokazuju suptilnu ljubomoru

Ako i vi delite detalje i aktuelnosti iz svog života i ukoliko se tu i tamo provuče njima neko nepoznato ime, zasigurno će se zapitati ko je ta osoba i koliko vam znači. Upitaće vas koju tačno ulogu u vašem životu igra ta osoba, ali će vam i staviti do znanja da su malo ljubomorni preteranim ispitivanjem ili doskočicam Naravno, obratite pažnju na način na koji to rade, sve što je preterano nije zdravo i ukazivaće na potencijalne znake opsesije.

Pokušavaju da izazovu ljubomoru u vama

Ovo je još jedna zanimljiva tema. Dok pričate o svom životu, zabavljanju ili druženju sa prijateljima, oni vas "bombarduju" svojim pričama iako tok konverzacije nije tekao u tom pravcu. Ukoliko često pominju ime nove prijateljice, prijatelja, kolege ili kolegince, to je znak da suptilno žele da vam stave do znanja da neko postoji kako biste se vi onda još više zainteresovali.

Spominjanje prošlosti i lepih trenutaka

Naravno da ćete se nekad u razgovoru sa bivšim partnerom prisetiti kako je vaša veza izgledala. Ukoliko bivši partner prečesto spominje vaše zajedničke avanture, putovanja, izlaske i intimne trenutke, to je zato što želi da vas navede da se prisetite koliko vam je bilo lepo i koliko lepo ponovo može biti.

Naravno i ovde treba paziti, setite se razloga zbog kog ste raskinuli i dobro razmislite o njegovom tadašnjem ponašanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA