≫ 

Ove tajne o intimnim odnosima žene dele s drugaricama, ali ne i s muškarcima

Muškarci, drugarice uvek sve znaju...

  • 1
Devojke, šaputanje, tajna

Foto:Shutterstock

Ustaljeno je mišljenje da su muškarci uglavnom ti koji se hvale koga su odveli u spavaću sobu, a da žene to rade retko. Međutim, istina je ipak malo drugačija. Kada žena ima prijateljicu ili više njih s kojima može da podeli intimu, ona će to i uraditi.

Ovo su tajne o intimnim odnosima koje žene dele s prijateljicama, a nikada ih neće reći muškarcu.

1. Broj partnera

Ovo je često tabu tema među partnerima, a većina će taj podatak smatrati nepotrebnim jer može da probudi ljubomoru i nepotrebna pitanja. Međutim, sve ovo ne postoji s prijateljicama, te će im ovo biti vrlo zanimljiva tema.

2. Kakav je novi partner "u krevetu"

Novi partner je omiljena tema među ženama - krenuvši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. Kada na red dođe i intimni odnos, većina žena će to s prijateljicama obavezno prokomentarisati.

3. Koliko je prošlo od poslednjeg odnosa?

Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je dugo prošlo od poslednjeg odnosa, posebno ako je prošlo nekoliko meseci,  žene će to rado prokomentirati šaleći se na svoj račun.

4. Neprijatne situacije

Žena će retko kad novom partneru ispričati neprijatne situacije koje su joj se desile s muškarcem pre njega. Međutim, rado će ih podeliti s prijateljicama.

5. Najlošiji odnos

Retko koja osoba će se posle odnosa okrenuti prema partneru i reći mu da nije zadovoljna. Žene smatraju da je to tema za razgovor sa prijateljicama, te će im do detalja ispričati šta tačno nije valjalo.

Video: Advokat nas je molio da mu skratimo polni organ: Urolog o slučajevima s kojima se susretao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA