Suprugu pripremila božićni poklon, a u njemu je bilo iznenađenje za oboje: U džepu nečije blago

Džin Vlahopouliotis poručila je farmerke za svog supruga, kao poklon za Božić. Kada je poklon stigao, u džepu je bilo nešto što nije planirala

  • 0
dzins Foto: Pixabay

Vreme je praznika, te svako od nas želi što lepše da iznenadi dragu osobu. Jedna Njujorčanka je pak doživela iznenađenje priređujući poklon za svog supruga.

Naime, Džin Vlahopouliotis poručila je farmerke za svog supruga, kao poklon za Božić. Kada je poklon stigao, u džepu je bilo nešto što nije planirala.

– Kada su farmerke stigle, moj suprug ih je isprobao – kazala je Vlahopouliotis. – Rekao mi je: "Pogledaj, pronašao sam burmu u džepu." Mislila sam da se šali – dodala je. Srebrni prsten je u unutrašnjosti imao napis koji je ukazivao na to da je reč o nečijem važnom ličnom predmetu.

Ono što je čidno jeste da su farmerke sasvim nove, imale su etiketu na sebi, prenosi "Abcnews.go.com". 

Par pretpostavlja da je neko probao farmerke, a da je prsten slučajno ostao u džepu. Nadaju se i da će popularnost priče koju su preneli uticati na to da se pronađu pravi vlasnici burme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA