Muškarac bio sa 3 devojke u isto vreme: One ga ostavile, pa počele da putuju zajedno

Iako se nisu upoznale u idealnim okolnostima, devojke tvrde da ne bi promenile apsolutno ništa

  • 0

Mnogi stručnjaci za ljubav kažu da žena u većini slučajeva može da "nanjuši" kada joj je partner neveren. Ovu teoriju je potvrdila Morgan Tabor koja je posle nekoliko meseci veze posumnjala da nešto nije u redu sa njenim partnerom.

Ona je tada, kaže, počela da istražuje, te je saznala da njen momak nema jednu, već dve devojke s kojim je u paralelnim vezama.

Abi Roberts i Beka King su takođe bile njegove devojke, a Morgan je odlučila da im se javi i kaže im o čemu je reč.

Umesto da se posvađaju, njih tri su se našle i odlučile da raskinu vezu i započnu prijateljstvo.

Brzo su shvatile da dele isti san, a to je da krenu na putovanje po Sjedninjenim Američkim Državama. Zajedno su kupile 30 godina star školski autobus i odlučile da ga renorviraju, a na kraju su ga u potpunosti pretvorile u stambeni prostor.

- Sve smo brzo shvatile da ćemo biti dobre prijateljice. Ja sam odmah znala da su ove devojke posebne - rekla je Morgan.

Svoj autobus su nazvale "The BAM Bus", prema svojim inicijalima.

Što se tiče najgoreg dela  života u autobusu, sve tri su se složile da je to pronalaženje toaleta, dok im je najbolji deo upoznavanje ljudi iz cele zemlje.

- Vrlo je važno i osnažujuće pronaći grupu žena na koje se možete osloniti. Ženska prijateljstva doista imaju veliku moć u sebi nakon što stvarno nađete grupu u kojoj pripadate - tvrdi Bekah.

Iako se nisu upoznale u idealnim okolnostima, devojke tvrde da ne bi promenile apsolutno ništa.

- Stvari kroz koje smo prošle od tada i iskustva koja smo imale zajedno i načini na koje smo oblikovale jedna drugu - to se ne može ponoviti. Mislim da nijedna od nas ne bi bila onakva kao što je danas da se to nije dogodilo - zaključila je Abi, a prenosi "NY post".

Nedavno je izašla i vest da postoji zainteresiranost za snimanje filma o njihovoj avanturi, na što su devojke posebno ponosne jer svojom pričom žele da inspirišu druge.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA