Na porođaju shvatio da ga je supruga prevarila: Doneo je strašnu odluku, koju su podržali njeni roditelji

Pokušala je da smiri situaciju i rekla da joj to ništa nije značilo, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajaju "njihovog" dečaka

  • 18
porođaj Foto: Shutterstock

Mark i supruga Ana radovali su se dolasku četvrtog deteta na svet iako je Mark znao da su njihovi intimni odnosi uvek bili zaštićeni, da je Ana koristila pilule za kontracepciju i da zapravo nikada nije izrazila želju da dobiju još jedno dete.

Oni već imaju tri ćerkice, a sada su čekali dečaka. Trudnoća nije prošla lako - bila je najteža do sada, jer je Ana dijabetičar i imala je preeklampsiju. Bili su veoma zabrinuti, ali je konačno došao dan porođaja i iznenađenja koje je šokiralo Marka.

- Bilo je vrlo jasno da ja nisam otac, njen sin je bio vidno crn (kao sporedna napomena, moja žena je stvarno bleda i ima crvenu kosu dok sam ja plav i takođe veoma bled). Bio sam apsolutno šokiran, ne samo da sam otkrio da dete koje sam toliko očekivao nije moje, već sam otkrio i da je Ana bila neverna - napisao je Mark na Reditu.

- Očigledno je upoznala ovog tipa u baru, stvarno su se napili i imali nezaštićen seks, na kraju su razmenili brojeve, kada je otkrila da je trudna i da su se datumi poklopili pozvala ga je i kada je čuo vest blokirao ju je i promenio broj, ona zna samo njegovo ime zbog čega je prilično teško otkriti ko je on.

Pokušala je da smiri situaciju i rekla da joj to ništa nije značilo, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajaju "njihovog" dečaka.

- Nisam imao ništa od toga, koliko god me bolelo, nisam mogao više da ostanem sa njom.

U celu situaciju uključili su se i njeni roditelji, ali kako bi pomogli zetu, a ne svojoj ćerki.

- Kada su saznali da beba nije moja bili su apsolutno besni na nju, ne zbog njenog neverstva, već zato što je taj čovek druge rase, oni su OTVORENI rasisti. Tražili su da "izbriše grešku" i da svoju bebu da na usvajanje, što je ona odbila. Nekoliko puta su joj pretili da će je se odreći. Kontaktirali su me i ponudili mi pomoć u razvodu, ponudili su mi da platim advokate, ponudili su mi da prenesem njen fond mojim ćerkama i ponudili su da svedoče protiv nje - napisao je Mark i uputao na forumu šta dalje da uradi, da li da prihvati pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za Anu

    24. decembar 2022 | 11:42

    Da li bi svom sinu rekla da prihvati tudje dete? Od mene je dobila minus.

  • ZVEZDA

    24. decembar 2022 | 15:29

    Ovaj je glup što veliča njene roditelje. Znači, nije im problem nevera nego crnac. Da ga je prevarila sa belcem nima bi to bilo ok a on smatra da su na njegovoj strani. Ja ga sad zapetlja više nego oni ali stvarno, pa razmislite tako piše.

  • Margit

    24. decembar 2022 | 12:38

    Takve stvari se dogadjaju, da se ljudi upoznaju i ona vec bila trudna sa nekim predhodnim sa kojim je bila ranije, sa ovim sadašnjim nastavlja da zivi udaje se za njega, ali i kaze da je trudna odmah ostala, on joj to veruje, ali nastupa porodjaj i beba je donesena nije prevremeno rodjena. Eto uvek se otkrije, bila sam dezurna kad se to dogodilo, malo mesto poznavala sam ih obadvoje, dogadaj iz jednog malog mesta na Djerdapu, nisu ostali zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA