Mislila je da je dečko vara jer je zove drugim imenom: Bio je sa njom zato što liči na njegovu mrtvu devojku

Da li ste ikada bili u vezi u kojoj ste mislili da ste prevareni, a onda saznate šta se zapravo dešava i poželite da ste prevareni?

  • 1
Carly Burke Printskrin: TikTok/carlybburke

Na putu pronalaženja one prave osobe i one prave ljubavi svima nam se više ili manje dešavaju loše, teške, neprijatne, smešne ili čudne situacije. Činjenica je da nećemo sa svakim pronaći zajednički jezik i da nećemo sa svakim moći da budemo to što jesmo. Neće nam svako ni prijati i nije iznenađujuće da mi nekome ne prijamo i da nas zbog toga odbije. Neće nas svako ni voleti neizmerno, niti ćemo biti jedina osoba u životu partnera, iako to žarko želimo.

Korisnica društvene mreže "TikTok", Karli Burk postavila je video koji je ubrzo postao viralan, a u njemu deli svoju vrlo bizarnu priču o "najgoroj vezi ikada". Ova priča prevazilazi sve gore navedene standardne stvari koje se dešavaju u ljubavnim odnosima.

Burk započinje video postavljanjem sledećeg pitanja: "Da li ste ikada bili u vezi u kojoj ste mislili da ste prevareni, a onda saznate šta se zapravo dešava i poželite da ste prevareni? Da, to mi se desilo".

Tada je pratioce uputila u svoju priču o svojoj vezi sa "Bobom", koji ju je stalno nazivao "Džesika" iako se ona zove Karli, što ju je navelo da veruje da je prevarena. Da stvar bude još gora, njegova porodica bi je povremeno zvala Džesika, a njegovi deda i baka imali su smelosti da traže da je zovu Džesika jer bi tako bilo "lakše".

Zbog toga je bila ubeđena da je Bob vara, iako to nikada nije priznao. To ju je u nekom trenutku, nekim čudom, nagnalo da proveri medaljon koji je nosio oko vrata. Otvorila je medaljon i tamo ugledala fotografiju žene koja je izgledala potpuno kao ona. Ta žena se zvala Džesika i bila je mrtva, detalj koji joj je kasnije potvrdio Bobov brat.

Ispostavilo se da je Bob počeo da se viđa sa njom samo da bi uspeo da se nosi sa gubitkom Džesike. Karli nije želela da nastavi ovu bizarnu vezu i odlučila je da raskine s njim, nehotice otkrivši koliko je Bob mentalno nestabilan.

@carlybburke (This was years ago and is not about my current bf) ♬ original sound - Carly Burke

U intervjuu za "Daily Dot", Burk je podelila koliko je dugo bila sa Bobom.

- Zapravo smo izlazili samo tri meseca. Mnogi ljudi misle da smo izlazili duže zbog činjenice da sam upoznala njegovu porodicu. Usmeno sam mu rekla da još ne želim da upoznam njegovu porodicu, ali on me je "iznenadio" na drugom sastanku i tako sam ih upoznala sve.

Upitala ga je za Džesiku, ali je to bila osetljiva tema.

- Pitala sam ga nekoliko puta, ali bi se jako naljutio i/ili zatvorio. Pitati bilo šta o tome je definitivno bilo "van granica". Poslednji put kada sam ga pitala ko je Džesika, bio je pre nego što sam sve saznala. Njegov jedini odgovor je bio: "Ne izgovaraj njeno ime".

U naknadnom videu, Burk je izjavila da je raskinula sa Bobom preko video-poziva. Dok je poziv trajao, Bob je izvukao nož iz fioke i zurio u nju, držeći ga. Napravila je sarkastičnu primedbu, pitajući: "Šta ćeš da radiš? Da me ubodeš?", a onda se on izbo nožem. Kada ga je u šoku upitala da li treba da ide u bolnicu, on je iz iste fioke nonšalantno izvadio iglu i zašio sebi ruku, trzajući se od bola.

Nekoliko nedelja kasnije, Karli je dobila poruku od njegovo brata u kojoj je rekao da Bob "više nije među nama".

Njegov brat joj je tada rekao preko telefona da Bob nije mrtav već se pridružio vojsci. Očigledno, Bob je naterao svog brata da se oseća krivim što je otkrio istinu o Džesiki i naterao ga da laže, misleći da će pridruživanje vojsci biti ono što je potrebno da ponovo osvoji Karli.

Karli je rekla da je dobila poziv iz "vojne baze", a Bob se pretvarao da je u vojsci. Dodala je da je broj sa kog je poziv došao bio broj fiksnog telefona njegove bake. Sledećih nekoliko meseci Bob je zvao Karli pretvarajući se da nikada nisu raskinuli.

Ona je završila video tako što je ispričala kako je Džesika umrla u saobraćajnoj nesreći, jer nije imala vezan pojas i izletela je kroz vetrobransko staklo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muska Skorpija

    12. januar 2023 | 17:11

    Ruzna k'o lopov.Tesko si ga njoj.Zenama je to jedina karta na koju igraju.Vremenom da ce postane lezbejka, vegetarijanka i imace kuce koje ce da zove svojom dusom.Ah da, krivice muskarce za sve i svasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA