≫ 

4 pokazatelja koja garantuju da vas bivši partner nije zaboravio: Daje vam signale da misli na vas

Takvi bivši partneri žele da vam na bilo koji način stave do znanja da i dalje misle na vas, da vas nisu zaboravili i da vas vole

  • 1
bivši partneri Foto: Shutterstock

Neminovno je da, kada se veza završi, partnerima bude teško, bilo da je stavljena tačka na nešto lepo ili manje lepo. Teško je nastaviti dalje sam i naviknuti se da više nemamo nekoga kraj sebe.

Međutim, uvek postoje situacije kada jedan partner posebno nije u stanju da se oslobodi sećanja na lepa vremena i ne može da nastavi dalje. Oni na to gledaju kao na divnu stvar koja im omogućava da zadrže neku vezu sa svojom prošlošću.

Takvi bivši partneri žele da vam na bilo koji način stave do znanja da i dalje misle na vas, da vas nisu zaboravili i da vas vole. Ovo su samo neki od znakova koji upućuju na to.

1. Samoinicijativno odžava kontakt sa vama

Jedan od pristupa kojima se bivši partneri služe da osiguraju da vam budu u mislima jeste da ostaju u kontaktu sa vama. Čak i nakon što ste raskinuli sporazumno, bivši partner će vam se povremeno javljati. Oni jednostavno moraju da budu sigurni da i vi njih imate u mislima, želeli vi to ili ne.

2. Prate šta objavljujete na društvenim mrežama

Kada vidite obaveštenja od bivšeg partnera na svojim društvenim mrežama, to je jedan od signala da vas nisu zaboravili i preboleli. Ovo takođe implicira da povremeno žele da znaju gde ste i šta radite, da prate iz "prikrajka" vaš život, ali da možda i dalje nisu spremni da kontaktiraju sa vama. Primetićete da će bivši biti prvi koji će videti sve vaše objave i lajkovati vaše fotografije, posebno one na kojima ste sami.

3. Zove vas da se vidite i "ispričate"

Iako vi i bivši partner više niste zajedno, a on se i dalje oduševljava susretom na isti način kao kada ste se zabavljali, to sugeriše da vas nije zaboravio. Teško se snalazi bez vas, pa ćete primetiti njegovu spremnost da vam izađe u susret kad god je to moguće.

4. Nostalgično razmišlja o prošlosti

Svaki put kada pominju vašu zajedničku prošlost, vaš bivši će verovatno biti nostalgičan, što implicira da ništa od toga nije zaboravio. Takođe bi mogao namerno da poželi da vrati ta sećanja kako biste razumeli da su to bili najsrećniji dani u njegovom životu, piše "Pinkvilla".

Video: Ana Nikolić se pomirila sa Rastom: Pevala njegovu pesmu u kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jednostavno

    12. januar 2023 | 23:29

    Ne koristimo društvene mreže. To koriste isključivo *dio*i.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA