≫ 

Majli Sajrus i Šakira se pesmama oprostile od bivših ljubavi: I ovi pevači su uradili isto

  • 0
Majli Sajrus Shakira Foto-kolaž: Profimedia/Backgrid USA, Tanjug/AP

Verujemo da ste barem jednom posle raskida s partnerom poželeli da dobijete još pet minuta s njim kako biste mu rekli sve ono što ste u trenutku razlaza zaboravili. Pravih se reči uvek kasno setimo, međutim, nekada je možda i bolje da pustimo izvesni period i tek onda izgovorimo ono što nam leži na duši.

To su uradile i popularne pevačice Šakira i Majli Sajrus, s razlikom što su one svoje reči pretočile u pesme koje može da čuje ceo svet.

Naime, Šakira i njen bivši partner Džerard Pike prošle godine su prekinulu vezu dugu 12 godina, a Pike se samo nekoliko meseci posle raskida pojavio sa novom devojkom - 23-godišnjom Klarom Čijom Marti, koja je ranije radila u njegovoj kompaniji.

Iako je Šakira do sada dostojanstveno ćutala o celoj situaciji, pre četiri dana je rešila da objavi pesmu u kojoj je opisala celu situaciju u kojoj se našla.

Pop numera "Out of Your League" (Izvan tvoje lige) je oborila "Jutjub" rekorde, te ju je do sada poslušalo više od 122 miliona ljudi.

Samo jedan dan posle Šakirine numere, pesmu je objavila i Majli Sajrus. Naime, ona je pesmu posvetila bivšem suprugu Lijamu Hemsvortu, koji je 2019. godine iznenada podneo zahtev za razvod.

Pesma "Flowers" objavljena je simbolično na Lijamov rođendan.


Na samom početku, Majli peva da su "sagradili dom i gledali kako gori", čime verovatno aludira na kuću vrednu 2,5 miliona dolara u kojoj je živela sa Lijamom i koja je izgorela u požaru 2018. godine.

Refren je referenca na pesmu "When I Was Your Man" koju peva Bruno Mars, a koju je Lijam posvetio Majli.

Originalna pesma uključuje stihove: "Trebalo je da ti kupim cveće i držim te za ruku. Trebalo je da ti dam sve svoje sate kada sam imao priliku. Vodim te na svaku zabavu jer sve što si htela jeste da plešeš".

Majli u odnosu na to peva: "Ja mogu da vodim sebe na ples. I mogu samu sebe da držim za ruku. Da, mogu da volim sebe bolje od tebe".

Par se venčao u decembru 2018. godine, a njihov razvod je okončan u januaru 2020. godine.

Pored njih dve, postoji još mnogo pevača koji su posvetili numere bivšim ljubavima, a ovo su neke od njih.

Tejlor Svift - "All Too Well"

Iako glasine nikad nisu potvrđene, veruje se da je pesma posvećena glumcu Džejku Džilenholu. Pesma traje 10 minuta, a glumica je otkrila da je njena pesma nastala na probnoj sesiji tokom "tužnog i uznemirujućeg" perioda u njenom životu.

Džastin Timberlejk - "Cry Me a River"

Pesma je objavljena 2002. godine, a posvećena je njegovoj velikoj ljubavi, pop princezi Britni Spirs.

- Bio sam slomljen i iznerviran. Osećanja koja sam nosio u sebi su bila tako jaka da sam morao da ih prenesem na pesmu - napisao je Džastin u svojoj knjizi.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs Foto: Profimedia/AFP

On je naveo da je tekst nastao dva sata nakon njihovog raskida, a spot koji je snimio za pomenuti hit obiluje scenama u kojima je anonimna plavuša koja neodoljivo podseća na Britni.

Selena Gomez - "Lose You to Love Me"

Pesma je podigla prašinu zato što obožavatelji veruju da ju je Selena posvetila upravo Džastinu Biberu, s kojim je bila u turbulentnoj vezi od 2011. godine do 2017. godine.

Justin Bieber Selena Gomez, Džastin Biber Foto: Profimedia/INSTARimages.com

U pesmi Selena u jednom stihu govori: "Obećao si mi svet i pala sam na to. Stavila sam te na prvo mesto i obožavao si to", a najsumnjiviji je stih u kojem kaže: "Za dva meseca si nas zamenio. Kao da je bilo lako."

Naime, Džastin je nakon samo dva meseca od njihovog raskida počeo vezu sa Hejli.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA