≫ 

"Volim da izlazim sa starijim muškarcima iako drugi misle da sam im ćerka"

Prvi put je bila u vezi za starijim muškarcem kada je imala samo 25 godina, on je tada imao 45....

  • 3

Ekspertkinja za ljubavne veze Jana Hočking objasnila je zašto voli da izlazi sa starijim muškarcima.

Kako kaže, izlazila je sa različitim muškarcima, nižim, višim, bogatim, različitih rasa, ali sada je sa 37 godina ustanovila koji tip muškaraca joj najviše odgovara. To su stariji muškarci.

Kaže da joj najviše odgovaraju muškarci koji su stariji od nje bar 10 godina jer su oni zreliji, dobro situirani i znaju šta žele od života, prenosi "Daily Star".

- Prvi put sam bila u vezi sa starijim muškarcem kada sam imala 25 godina. On je imao 45 i to je delovalo prilično skandalozno - kaže i dodaje:

- Često su me žene gledale kao da sam njihov najveći neprijatelj. Izgledala sam im kao devojka koja je krala jednog od dobrih momaka koji su ostali.

- Dok smo šetali glavnim ulicama ulični prodavci su nam prilazili i govorili nam da gospodin kupi svojoj ćerki nešto lepo. Tada sam bila u dvadesetim godinama i zaista sam izgledala mladoliko - kaže ona.

Ipak, ranija iskustva je nisu odvratila od ideje zabavljanja sa starijim muškarcima.

Kako su godine odmicale, postalo joj je prilično prijatno da izlazi van norme. Ubuduće, ona planira da se viđa samo sa momcima koji su izašli iz faze "muškarac-dete".


- Nema potrebe da brinete da li mogu sami da peglaju svoju odeću ili da brinu o sebi. Oni, kako kaže, znaju ko su i šta žele od života.

Na kraju teksta ona savetuje svim ženama da probaju da izađu na sastanak s nekim ko je deset godina stariji jer možda ih to prijatno iznenadi.

Video: Udala se za nekoliko decenija starijeg muškarca: Ovim sminkom je začepila ustao onima što je osuđuju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA